≡ microSDXC (UHS-1) SanDisk Ultra 128Gb class 10 A1 (140Mb/s) (adapter SD) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

microSDXC (UHS-1) SanDisk Ultra 128Gb class 10 A1 (140Mb/s) (adapter SD)

Код товару: 1087951
Наявність: Є в наявності

  • 615 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Карти SanDisk Ultra 128Gb class 10 A1 (adapter) сумісні зі смартфонами та планшетами із системою Android та фотоапаратами зі змінними об'єктивами. Ваш контент переноситься блискавично швидко.

ЗАБЕЗПЕЧТЕ МАКСИМАЛЬНУ ПРОДУКТИВНІСТЬ СВОГО СМАРТФОНА, ПЛАНШЕТА АБО ФОТОАПАРАТА

Знімайте ще більше пригод, записуйте відео в форматах Full HD на вашому телефоні, планшеті або цифрової камери. Завдяки високій швидкості запису знижується час, необхідний для перенесення фотографій і відео на карту пам'яті або з карти пам'яті на комп'ютер. Карта пам'яті забезпечує запис відео найвищої якості, яке буде відмінно виглядати на телеекранах і моніторах, що підтримують новий відеостандарті 4K і Full HD.

ШВИДКІСТЬ, ЯКОЇ ВАМ НЕ ВИСТАЧАЛО

Все найкраще трапляється швидко. Завдяки високій швидкості запису, до 90 МБ/з, карти пам'яті SanDisk дозволяють відобразити всі деталі. Завдяки високій швидкості запису знижується час, необхідний для перенесення фотографій і відео на карту пам'яті, тому ви завжди встигнете зробити новий вдалий кадр і зможете насолоджуватися плавним відтворенням відео.

СТВОРЕНІ ДЛЯ ЕКСТРЕМАЛЬНИХ УМОВ

Карти пам'яті SanDisk відрізняються підвищеною міцністю і високою надійністю в самих жорстких умовах. Ви зможете сміливо користуватися своїм телефоном або планшетом під час снігопаду, вести зйомки у басейні або серед розпечених пісків пустелі. Карта пам'яті SanDisk вціліє навіть у разі відмови самого пристрою.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.