≡ Масажер для шиї Momoda Neck Massager (SX336) Green купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Масажер для шиї Momoda Neck Massager (SX336) Green

Код товару: 1058608
Наявність:

  • 1435 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Стильний та привабливий дизайн
Масажер для шиї Xiaomi Momoda Neck Massager (SX336) вражає своїм стильним та привабливим зовнішнім виглядом, що нагадує елегантну бездротову гарнітуру. Корпус масажера виконаний з першокласного еластичного пластику в актуальній яскравій гамі кольорів і декорований розкішними вставками кольору металік, що підкреслюють його фірмову неординарність. Компактні розміри та легка вага всього 132 грами дозволяють пристрою вільно поміщатися в сумці або кишені рюкзака, що дозволяє завжди мати масажер під рукою.

Унікальна анатомічна форма
Масажер має унікальну анатомічну форму, яка повністю повторює обриси шийного відділу. Це забезпечує максимально приємну та ефективну процедуру масажу. Внутрішня сторона масажера покрита шаром гіпоалергенного силікагелю, який запобігає дискомфорту, свербінню та подразненню шкіри при частих контактах з пристроєм, забезпечуючи комфортне використання.

Зручне керування
На правій частині масажера розташована панель кнопок для регулювання всіх налаштувань. Ви можете вибрати один із трьох робочих режимів та точно налаштувати інтенсивність електричного імпульсу до максимального рівня. Просте та точне управління дозволяє вибрати оптимальний вид масажу та досягти найбільш ефективного результату.

Професійний масаж у вашому розпорядженні
Мікрострумовий масажер Xiaomi Momoda Neck Massager (SX336) дозволяє відчути себе, як у професійному масажному салоні під руками досвідченого майстра. Цей масажер працює з м'язово-сполучною тканиною, покращуючи загальний стан організму, нормалізуючи кровообіг в області потилиці та шиї, знімаючи набряклість тканин та відновлюючи тонус м'язів. Масажер надає різні типи електрохвиль, від слабкого акупунктури до постукувань різної інтенсивності, забезпечуючи максимально приємні та корисні відчуття.

Розумний чіпсет для оптимальної роботи
Оптимізацію роботи масажера забезпечує мініатюрний чіпсет ARM, який миттєво реагує на зміни у програмі та грамотно підбирає режими масажу. Чіпсет контролює всі елементи масажера, включаючи температуру підігріву, що не перевищує 42 °C, мінімізує енергоспоживання та забезпечує своєчасне відключення пристрою.

З масажером для шиї Xiaomi Momoda Neck Massager (SX336) ви зможете насолоджуватися комфортним та ефективним масажем у будь-який час та в будь-якому місці.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.