≡ Масажер для очей Momoda SX322 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Масажер для очей Momoda SX322

Код товару: 1041795
Наявність:

  • 3081 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Масажер для очей Xiaomi Momoda SX322 – це справжній порятунок для тих, хто багато часу проводить за комп'ютером або працює з документацією. Пристрій зовні нагадує маску для сну, але на відміну від неї має безліч опцій, що дозволяють зняти напругу з очей, покращити мікроциркуляцію, позбавити набряклості, і в цілому, зробити погляд більш відпочившим. Компактний, легкий масажер зможе підлаштуватися під будь-який сценарій та забезпечити користувача видимим результатом, який можна порівняти з походом у Spa-салон.

Ергономічний дизайн
Масажер від Momoda здатний складатися навпіл за допомогою одного руху руки. Така особливість конструкції надає пристрої портативності та дозволяють заощадити місце у ящику для зберігання. Також, при підготовці до поїздки або робочого відрядження ви можете скласти масажер у сумку та влаштувати собі spa-процедуру навіть у дорозі.

Багаточастотна вібрація
Вбудований мотор створює більше 160 мікровібрацій в секунду, що безперервно впливають на очну область. Такий масаж не тільки зніме зайву напругу та прибере набряки, але й позитивно позначиться на шкірі навколо очей. При включеному стані масажер впливає на 11 основних акупунктурних точок і, тим самим, тонує і омолоджує на шкіру повік.

Гарячий компрес
Ідеальним вечірнім варіантом масажу є тепловий. Після тривалого робочого дня за комп'ютером з'являються надмірна напруга та чутливість в очах. Щоб позбутися неприємних відчуттів, приділіть масажу пару хвилин на день і дозвольте очам відпочити.

Однокнопкове перемикання між режимами
Для того щоб визначити рівні впливу, які влаштували б кожного користувача, технологи провели випробування з більш ніж з 30 учасниками. У ході дослідження були виявлені комфортні для більшості ступеня впливу, починаючи від м'якшого і закінчуючи найінтенсивнішим. Пристрій має 3 встановлених рівня впливу, перемикання між яким здійснюється шляхом натискання лише однієї кнопки.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.