≡ Машинка (триммер) для видалення котешків Xiaomi Deerma (DEMQ600) White купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Машинка (триммер) для видалення котешків Xiaomi Deerma (DEMQ600) White

Код товару: 970277
Наявність:

  • 593 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Для доброго настрою достатньо вибрати правильні речі
Правильне ставлення до правильних речей

Машина для видалення котешків Deerma першого покоління видаляла з одягу плитки і волосся з використанням клейкою стрічки, а машинка другого взагалі покоління пішла від використання витратних матеріалів, даючи вам ідеальний і тривалий інструмент для підтримки чудового вигляду в будь-якій ситуації.

Видаляється плитки і волосся
Прості рухи піклуються про речі

Нова конструкція з двома робочими головками дає змогу одній стороною видаляти котушки, а іншій збирати ворсинки та волосся з поверхні речей. Переходячи між різними режимами, ви можете швидко повернути речі до початкового вигляду.

Легкий рух на 360 градусів

Стала робота над помилками і створення всіх нових прототипів допомогла прийти до круглої форми, яку легко пересувати однією рукою, і в якій може поміститися необхідний інструмент для видалення великого обсягу котшків без зайвих зусиль.

Вміщується на долоні
Відправиться з Вами відкривати світ

Машина для видалення котешків Deerma вміщається в компактний і легкий корпус, а зручний ремінець дозволяє взяти його з собою в подорож, командировку або навіть на навчання!

Не ризикуйте пошкодити тканину

У сітки нової форми була підвищена пружність, за рахунок чого вона щільніше прилягає до тканини, при цьому не даючи ніжам увійти з нею в прямий контакт, забираючи з поверхні тільки кишки.

Чудовий захист тканини, яку варто побачити

Якщо ви хочете перевірити безпеку машинки Deerma, увімкніть її і проведіть по поверхні повітряної кульки. Сам кулька не постраждає, а Ви особисто переконаєтеся в ефективності системи з пружною мережею.

Спокійно видає 7000 об/мін

Вмонтований електроприлад приводить в рух ножі зі швидкістю 7000 обертів за хвилину, таким чином створюючи об'ємний висхідний потік повітря, який піднімає колашки для зрізання, не видаючи подразнююче гучного шуму.

Підвішений трилопастний ніж

Трехопастний ніж також є вентилятором для того, щоб створити потік повітря під час швидкого обертання. Його незалежна підвіска добре виконує свої обов’язки як у великих, так і ворсинках, повертаючи речі на чистий первісний образ.

Внутрішня система циркуляції

Покращена внутрішня система циркуляції повітря підвищує силу і швидкість всмоктування, щоб не тільки захопити всі забруднення з поверхні, але й затримати їх всередині, даючи просте рішення для очищення.

Зручна зарядка USB
Не залишить без заряду в критичний момент

Машину Deerma можна зарядити за допомогою звичного USB-кабеля і навіть використовувати її під час зарядки, джерелом енергії для якої може бути зовнішній акумулятор, комп'ютер або будь-який інший підручний пристрій.

Подвійний захист акумулятора
Не потребує заміни після тривалої роботи

Новий акумулятор використовує технологію захисту від стресу та надмірного заряду, щоб зменшити витрати електроенергії, щоб акумулятор залишався ефективним навіть після тривалої роботи.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.