≡ Машинка (тример) для видалення ковтунців Xiaomi Lofans CS-622 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Машинка (тример) для видалення ковтунців Xiaomi Lofans CS-622

Код товару: 984118
Наявність: Є в наявності

  • 525 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Машинка для видалення ковтунців Lofans
Подбайте про свої речі та збережіть їхній бездоганний зовнішній вигляд. Потужний двигун, найгостріші леза й дбайлива робота — з Lofans ви завжди будете бездоганні.

Догляд за вашим одягом
Теплий одяг створює статичну електрику, внаслідок чого маленькі шерстинки плутаються між собою та створюють ковтунці. Вид будь-якого виробу псується, проте, Lofans розв'яже цю проблему за кілька хвилин — і ви завжди маєте чудовий вигляд!

Маленька та потужна
Швидкість двигуна в машинці досягає 7000 обертів за одну хвилину. Навіть за великих обсягів роботи леза не чіпляються й двигун не заїдає. Система працює плавно та безперервно.

Велика сітка 60 міліметрів
За допомогою спеціальної сітки, отвори в яких зроблені в трьох різних розмірах, апарат легко захоплює будь-які різновиди ковтунців. Дальність захоплення лезами 0.2 міліметра — ретельне очищення від шести і ковтунців без пошкоджень. Навіть найделікатніші та найм'якіші тканини в цілковитій безпеці.

Високоточні леза
Леза виготовлені з неіржавкої сталі та гостро заточені, вони плавно рухаються вгору та вниз на великій швидкості, не даючи змоги пропустити жодного ковтунця.

Акуратний корпус
Корпус Lofans важить усього 125 грамів, він легкий і не навантажує руку під час тривалого використання.

Роз'єм Type-C для заряджання
Пристрій заряджається через сучасний універсальний роз'єм Type-C. Повний заряд акумулятора дасть змогу працювати безперервно впродовж 40 хвилин.

Шкіряний ремінець
Lofans зручно брати із собою, він невеликого розміру та зовсім небагато важить. Також на апараті передбачений шкіряний ремінець — користуватися машинкою з ним набагато зручніше, і рука довше не втомлюється.

 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.