≡ Коврик для пікніка Xiaomi ZaoFeng 200x140 (HW030202 Blue) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Коврик для пікніка Xiaomi ZaoFeng 200x140 (HW030202 Blue)

Код товару: 970208
Наявність:

  • 1140 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Йдете на пікнік? Візьміть з собою килимок ZaoFeng. Приємна текстура, теплий, м’який, водонепроникний і зручно носити в руках.

Три шари
Трисмуговий килим набагато практичніший за двошарові аналоги. Нижній шар з штучної замші, в середині щільна прошарка, а зверху міцна тканина Оксфорд. Коврик не промокає і легко чиститься, а товщина дозволяє не відчувати нерівності ґрунту.

Мистецтвознавство
Нижній шар килима виготовлений з матеріалу, який виглядає так, як замшу. Матеріал не дає усади і не витягується при чистці, стійкий до зносу. Інтенсивніший і гладкіший матеріал, ніж натуральна замша, більш просто у відході і є екологічно чистим продуктом.

Ткань Оксфорд
Верхня тканина, виготовлена з Оксфорда 210D, може забезпечити комфортне перебування навіть на вологій траві. Матеріал не вицвітає і не деформується.

Технологія виробництва
Коврик для пікніка виготовлений за допомогою ультразвукової технології шиття, яка є більш екологічно чистою, не містить клею, зберігає водонепроникність завдяки відсутності проколів голкою.

Зберігання
Коврик ZaoFeng легко складає в компактний рулон і застібується на ремінець. У складній формі довжина рулона всього 37 см.

Вхід
Для пікніка можна прати в пральній машині або вручну. Він не втрачає кольору і не деформується. Качеські матеріали та технології виробництва зберігають килимок у перизованому вигляді, навіть після довгого використання і багатьох прання.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.