≡ Гамак Xiaomi ZaoFeng Parachute Cloth HW070101 (270 x140 cm) Салатовий купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Гамак Xiaomi ZaoFeng Parachute Cloth HW070101 (270 x140 cm) Салатовий

Код товару: 970282
Наявність: Є в наявності

  • 777 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Галак Xiaomi ZaoFeng Parachute

Зручне і компактне рішення для ідеальної походи. Найміцніші матеріали і проста установка. Візьміть гамак Xiaomi ZaoFeng Parachute!

Грузопід'ємність до 300 кілограмів

Гама, виготовлена з високопрозорої парашутної тканини, також використовується як спецодежа. Матеріал був створений дуже міцним і стійким до розривів.

Ремені високої міцності

Ремешки гамака виготовлені з поліпропилену, матеріал, який використовують для військової та протипожежної охорони. Підвищена міцність в кожній деталі для вашого повного спокою.

Міцне кріплення

Елементи кріплень створені з вуглецевої сталі, що забезпечує тривалу і тривалу фіксацію. D-подібна форма кріплення ретельно відполірована, так що запобігає перетиранню.

Приємна тканина

Матеріали мають не лише високу міцність, але й добре пропускають повітря. Відчувайте розслаблення в умовах повного комфорту. М’яка нейлонова тканина схожа на структуру шовку, вона не прилипає і дуже приємна на дотик.

Зручна конструкція

Оптимальний розмір дозволяє зручно розміститися в гамаці. Його ширина становить 1,4 метра. Форма Xiaomi ZaoFeng Parachute не дозволить вам перевернутися. Насолоджуйтеся відпочинком!

Надійна і безпечна фіксація

На відміну від звичайних гамаків, ZaoFeng Parachute можна надійно закріпити на дереві. Тривалий ремінець, п'ять комплектів пряжок і гачки на кінцях - все, що потрібно для найбільш надійної і простої фіксації.

Вага всього 700 грамів

Спеціальна тканина дозволяє стисло складати гамак. Візьміть його з собою куди завгодно, він чудово поміститься в сумці або рюкзаку.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.