≡ Кабель для зарядки Gelius Pro G-Power GP-UC103 Type-C/Type-C Black (60W) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Кабель для зарядки Gelius Pro G-Power GP-UC103 Type-C/Type-C Black (60W)

Код товару: 992246
Наявність: Є в наявності

  • 139 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Кабель Gelius Pro G-Power GP-UC103 Type-C/Type-C застосовується для передавання даних, заряджання та синхронізації двох пристроїв, що мають відповідні порти. Його оптимальна довжина 1 метр робить зручним під'єднання техніки вдома або в офісі на відстані, не обмежуючи ваш простір.

Якісна конструкція

Зарядний кабель Gelius Pro G-Power GP-UC103 має якісну конструкцію, завдяки якій передавання даних і заряду відбуватиметься безпечно для використовуваних пристроїв.

Крім того, кабель має еластичне та міцне оздоблення, завдяки чому навіть після тривалого використання шнур не втратить свою функціональність.

Кабель обладнаний якісними конекторами, що вирізняються стійкістю до заломів і загинів, що гарантує його тривале використання.

Швидке передавання даних

Кабель має велику швидкість передавання даних і підтримує заряджання 60 Вт, що дає змогу швидко наповнювати пристрій енергією.

Серед особливостей моделі варто виділити:

• Кабель має основний Type-C роз'єм з одного боку та Type-C з іншого. Це дає змогу використовувати його із широким спектром ґаджетів.

• Високоякісний матеріал. Виготовлений кабель із міцного матеріалу, який характеризується надійністю, стійкістю та провідністю.

• Довжина кабелю становить 1 метр. Цього цілком досить для під'єднання пристроїв на комфортній відстані.

• Забезпечує 20 вольтів, 3 ампери, 60 ватів, що дає змогу йому також заряджати ноутбуки

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.