≡ Кабель USB для зарядки Gelius One GP-UC116 MicroUSB White (2m) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Кабель USB для зарядки Gelius One GP-UC116 MicroUSB White (2m)

Код товару: 994580
Наявність: Є в наявності

  • 98 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Високоякісний кабель Gelius One чудово підходить для зарядки вашого пристрою. За допомогою цього пункту ви можете заряджати ваш гаджет від USB порту комп’ ютера або пристрою. Кабель має захист від перенапруження для безпеки вашого пристрою. Особливою особливістю цієї моделі є його універсальність і надійність.

Захисний покрив кабеля зроблений з чудового пластику. Він досить щільний, щоб гарантувати збереження дротів. І водночас, досить гнучкий і приємний на дотик.

Gelius One - це надійний якочий кабель для з'єднання і синхронізації вашого пристрою з комп'ютером, ноутбуком або планшетом. Він забезпечує швидку передачу даних за протоколом USB 2.0 і дозволяє заряджати ваш гаджет від USB порту комп'ютера.

Надійність і зручність

Конструкція роз’єму нерозбірлива і залита гнучким пластиком, що забезпечує надійність і стійкість у роботі. Два милі вистачить для зручного розміщення вашого пристрою на стільниці.

Синхронізація даних

Багатозадачність для зарядки і передачі даних на швидкості до 480 Мбіт/с і передача даних можуть виконуватися одночасно.

Кабель швидко й повністю заряджає пристрій, не пошкоджуючи його і не перегріваючи. Довжина кабеля становить 2 метри. Це більше ніж достатньо для з'єднання пристроїв на комфортній відстані.

Особливості:

- Кабель Gelius One сумісний з усіма гаджетами, що мають розйом MicroUSB

Функція стабільної зарядки і безперервної синхронізації

- Стійкість до заломів, міцний і гнучкий

- Безпечна передача даних

Довжина: 2 м

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.