≡ Іригатор Oclean W1 White купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Іригатор Oclean W1 White

Код товару: 1022668
Наявність:

  • 2619 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Глибоке очищення в домашніх умовах

Стаціонарний іригатор Oclean W1 подбає, щоб ваша усмішка була сяючою, а подих свіжим. Для цього він обладнаний пульсуючою технологією очищення, яка забезпечує штовхаючий рух головки, за рахунок чого досягається краще очищення зубів і міжзубних просторів. При цьому просте керування подбає, щоб експлуатація іригатора не викликала дискомфорту.

Фото 1 Oclean W1
Фото 2 Oclean W1

Акумуляторне живлення

Підживлює роботу моделі вбудований акумулятор місткістю 1200 мАг, який здатен забезпечити до 30 хвилин безперервної роботи. Це дозволить використовувати іригатор навіть під час подорожей. Для повної зарядки потрібно лише 3 години, при цьому спеціальний індикатор завжди покаже точну кількість заряду в батареї.

Режими роботи

Розробники обладнали модель 9 режимами очищення, за допомогою яких можна з легкістю підлаштувати роботу моделі під свої вимоги — будь то видалення нальоту, масаж ясен чи глибоке очищення міжзубних ділянок.

Фото 3 Oclean W1
Фото 4 Oclean W1

Продуманий дизайн

Oclean W1 відрізняється компактними розмірами і невідчутною вагою, завдяки чому його зручно як зберігати, так і транспортувати. Більш того, ергономічна форма дозволяє спритно маневрувати в ротовій порожнині, а резервуар для води місткістю 30 мл забезпечує абсолютну автономію.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.