≡ Інтерактивна іграшка для котів Xiaomi PETKIT (P650) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Інтерактивна іграшка для котів Xiaomi PETKIT (P650)

Код товару: 970237
Наявність:

  • 1210 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Інтерактивна іграшка для котів Xiaomi PETKIT Magic Hemisphere Cat Toy (P650)
Кожен кіт справжній мисливець. З інтелектуальною іграшкою Magic Hemisphere  ви задовольняєте інстинктивні потреби вашого улюбленця і спонукаєте його до діяльності. Перишки, що з’являються у випадкових дірках, обов’язково привертають увагу вашого вихованця і спонукають його до гри. Іграшка харчується від 4-х батарейок типу АА, а її робота полегшує звук, схожий на писк дрібних гризунів, який додатково привертає увагу кота. (звук можна вимкнути)

Розумний дизайн - чудова забава
Пристрій зручний і компактний, має 6 рівномірно розподілених отворів, з яких, завдяки вдосконаленому алгоритму, випадково вискакує перо. Перш ніж ваш кіт встигає зловити його, воно зникає і з’являється в іншому місці, стимулюючи його до полювання і забезпечуючи його спокоєм.

Змінне пір’я
Іграшка оснащена двома імпортованими, натуральними пір'ями індики. Вони м'які і дуже приємні на дотик. Для них характерна також красива фарба. Завдяки їм Xiaomi PETKIT Magic Hemisphere Cat Toy (P650) не тільки чудово виглядає, але й привертає увагу вашої кішки. Якщо ви маєте пір’я змінне й безпечне у користуванні, то не повинні турбуватися про свого собаку.

Активувати одну кнопку
Короткостроково натисніть кнопку POWER на корпусі, щоб увімкнути або вимкнути іграшку. Так само ви можете увімкнути і вимкнути звук натисканням кнопки SOUND. І це все! Ввімкніть пристрій і подивіться, як ваш кошеня виявляє захованого всередині мисливця, добре проводячи час. Заміна пір’я також дуже проста і не дасть вам жодних проблем.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.