≡ Електронний 1-ось осьовий стабілізатор для смартфона Wewow Fancy Pink купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електронний 1-ось осьовий стабілізатор для смартфона Wewow Fancy Pink

Код товару: 988600
Наявність:

  • 1345 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Складна 3-х осів стабілізатор для мобільних телефонів, який легко поміщається в кишені і має повний функціонал вищого конкурента.

Основні властивості:

Складна конструкція, портативність, прискорення і балансування, наявність бездротової зарядки, а також можливість підзарядки за допомогою зарядного кабеля USB, робочий навантаження до 310 г, вхід до зовнішнього мікрофона, перемикання режимів за допомогою хард кнопок на ручці, управління зумом і фокусом.

Складна і по-справжньому портативна

Wew Fancy - це супер портативний 3-осієвий стедікам з унікальною складною конструкцією. Більше половини розміру менше в складному стані, щоб зробити вашу подорож легшою і приємною.

Маленький, але сильний

Він важить менше, ніж три смартфони. Що робить його чудовим гаджетом для щоденного використання. Wow Fancy важить лише 440 г, що дозволяє більше часу проводити в зніманні і не відволікатися на відпочинок або зміну руки.

Завдяки унікальній конструкції Wew Fancy може досягти корисних навантаження в 310 грам, яка в даний час є найвищою в категорії, без використання великих і важких двигунів, в той же час корпус залишається легким і компактним.

Клавіатурні кнопки

З правильними тактильними відчуттями і гнучкістю налаштування під себе.

Ручка Wew Fancy має багатий набір кнопок, які ви можете використовувати для керування практично всіма функціями програми. Майже всі операції з з зйомок можна зробити однією рукою. Навіть якщо програму не встановлено, ви можете використовувати більшість кнопок на ручці. Поки ваш телефон підключений до Fancy, кнопки на ручці можуть керувати вашим телефоном для керування зніманням або зупинки.

Гнучкий режим стеження

У різних контекстах ви можете легко налаштувати чутливість руху Wew Fancy. Три режим стеження можна перемикати лише однією кнопкою.

1. Плавне переміщення в звичайному режимі.

2. Натисніть кнопку тригера, щоб миттєво заблокувати орієнтацію.

3. Натисніть і тримайте кнопку тригера, щоб встановити режим стеження за рухомих об’ єктів.

Перемикання однієї кнопки між горизонтальною і вертикальною орієнтацією

Завдяки унікальній конструкції Wew Fancy, зміна орієнтації зйомки ніколи не було таким простим і швидким.

Ви можете змінити орієнтацію за допомогою натискання однієї кнопки (побудова у програмі), а потім повернути її вручну.

Керування масштабуванням і фокусуванням

Wew Fancy об'єднує багато способів керування, включаючи налаштовану кнопку слайда збоку. За допомогою програми ви можете напряму перевизначити кнопку слайда з функцією масштабування або фокусування відповідно до ваших потреб (Поправлення масштабуванням, фокусуванням, відслідковуванням особи або об’ єктів).

Обертати без обмежень

Wew Fancy використовує двигун, який можна обертати до нескінченності. Під час виконання спостереження особи чи об’ єктів немає потреби турбуватися про обмеження обертання. Знімайте на 360!

Програма для смартфону

Зручне і зрозуміле з багатьма гнучкими налаштуваннями.

Знахідка для блогера — зовнішній мікрофон!

Чудове відео повинне бути незабутнім звуком. Ось чому Wew Fancy як будь-яка інша модель підходить для творчих людей і ідеальних результатів. Це ефективне покращення якості звуку для інтерв'ю, прямої трансляції.

Легкий монаж телефону і балансування.

Унікальна конструкція — більше не потрібно зупинятися для зміни орієнтації зйомок. Натискайте кнопку, а смартфон залишається в попередньому положенні!

Підтримка бездротового/ проводного заряду

Wow Fancy обладнаний дротовою і бездротовою зарядкою, що дозволяє знімати, не турбуючись про розряд акумулятора.

Якщо ваш телефон не підтримує бездротову зарядку, дротова зарядка Wew Fancy також має свої унікальні особливості. Провод живлення не перешкоджає режимам знімання і управління пристрою.

Бездротову зарядку стандарту Qi можна активувати кнопкою під час знімання.

Сильна батарея

Час роботи до 24 годин.

Продумано до дрібниць

На додаток до унікальних функцій Wew Fancy також має багато продуманих деталей, які допомагають отримати кращий досвід використання.

На кожному моторному кронштейні є замок, який перешкоджає руху, коли пристрій складено і закрито.

Деякі мобільні телефони мають кнопки гучності або блокування на бічній частині, що може призвести до проблем під час з’єднання телефону та неправильного видобування. Wew Fancy ефективно вирішив це питання, створивши спеціальні ніші в кріплення.

Держак телефону спроектований так, щоб телефон не створював проблем і не доклав великих зусиль.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.