≡ Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T300 White (NUN4064CN) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електрична зубна щітка Xiaomi Mijia Sonic Electric Toothbrush T300 White (NUN4064CN)

Код товару: 995856
Наявність:

  • 1053 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Здоров’я зубів сучасним методом з Xiaomi MiJia T300 Toothbrush

Зберігайте зуби в чистоті, десна здорові, а дихання свіжим за допомогою сучасних методів їх очищення — зубної щітки Xiaomi MiJia T300 Toothbrush. Цей компактний та технологічний інструмент гарантовано змінить ваше бачення всього процесу чищення ротової порожнини на краще. Компактна, тиха, повністю портативна, дуже ефективна, така вигідна якість буде достатньо, щоб назавжди залишити вашу звичайну зубну щітку в склянці.

Глобальні вдосконалення конструкції

В основі зубної щітки Xiaomi MiJia T300 Toothbrush лежить вібраційний електропостачальник, який забезпечує їй кращу роботу. У структурі є магнітна підвіска, завдяки якій мотор передає коливання безпосередньо насадку і не викликає віддачі в руку. У цілому двигун може створювати до 31 000 рухів за хвилину, і це може допомогти найбільш просто підтримувати зуби в ідеальній чистоті.

Різні режими очищення зубів з Xiaomi MiJia T300 Toothbrush

У кожній життєвій ситуації зубна щітка Xiaomi MiJia T300 Toothbrush, покупки в Комфі завжди буде легко, може бути використана найбільш зручно. Для звичайного і повсякденного використання у ній передбачено стандартний режим роботи, з яким ви отримаєте чудовий результат очищення. У будь - якому випадку, щоб не викликати неприємних відчуттів чутливих ясен чи зубів, існують делікатні методи догляду за ніжними та найчутливішими.

Надзвичайно щільна щітка

Щільність знаходження щетинок на один квадратний міліметр у зубній щітці Xiaomi MiJia T300 Toothbrush на 40% вище ніж у більшості інших щіток. Це забезпечує збільшений по площі їхній контакт з зубом. Внаслідок цього ефективність роботи пристрою значно зростає, і залишок їжі та будь - якого виду нальоту не залишиться шансу вцілити. Додаткові переваги є цільна конструкція насадки і відсутність в ній металевих складників. Таким чином вона ніколи не зможе пошкодити навіть тонку зубну емаль і чудово підходить для очищення язика або внутрішньої поверхні щоки.

Xiaomi MiJia T300 Toothbrush бере до уваги рекомендації стоматологів

За загальними порадами стоматологів, чистка кожної половини щелепної частини повинна проходити протягом 30 секунд. Нова зубна щітка Xiaomi MiJia T300 Toothbrush найкраще адаптована для цього процесу і через 30-секундний проміжок часу змінює характер вібрації, що служить явним індикатором для зміни області чистки. Таким чином на гігієну всієї порожнини рота потрібно лише 2 хвилини часу, а за 120 секунд щітка автоматично відключається.

Завидна автономність

Вмонтований акумулятор у Xiaomi MiJia T300 Toothbrush, який надає можливість щетинку виконувати свою роботу протягом 25 днів. За допомогою якісного елемента живлення на 700 мАч, а також заощадженого двигуна, вдалося досягти високих показників. Після цього щетці потрібно лише 4 години на відновлення заряду, і вона знову буде готова тішити вас своїми можливостями майже місяць.

Вологий корпус Xiaomi MiJia T300 Toothbrush

Максимальна свобода використання Xiaomi MiJia T300 Toothbrush дає її міцний вологий корпус. Його якість запобігання проникнню води в структуру відповідає стандарту IPX7 і навіть дозволяє ненадовго опускати щітку у воду. Таким чином вона може використовуватися в душі, лежати біля умивальника, не боячись бризок, а також легко користуватися навіть мокрими руками.

Кожному по щітці Xiaomi MiJia

Використовуючи нову щітку Xiaomi MiJia T300 Toothbrush, купити в Києві яку можна буде швидко, в колі сім'ї, ви можете бути впевнені в її точної ідентифікації. Кожен власник має свою особливу кольорову сережку на основі основи, яка допоможе вам визначити, хто є вашим господарем. Додаткові особливості, що впливають на комфорт застосування, є особливим зображенням на корпусі і великою клавішою включення. Перший допомагає надійно фіксувати аксесуар в руках, а за допомогою збільшеної в розмірах клавіші буде значно простіше вмикати її не дивлячись.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.