≡ Електрична зубна щітка MiJia Smart Electric Toothbrush T500 Blue CN MES601 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електрична зубна щітка MiJia Smart Electric Toothbrush T500 Blue CN MES601

Код товару: 1058473
Наявність:

  • 1370 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Mijia T500 — ваш персональний стоматолог! Високоякісна професійна електрична зубна щітка забезпечить особливо ретельний догляд за порожниною рота.

31 000 ОБЕРТІВ НА ХВИЛИНУ

Продвинута електрична щітка Xiaomi Mijia T500 поряд з високочастотною вібрацією також володіє і значною потужністю. Унікальний магнітний акустичний хвильовий двигун, сконструйований німецькими та японськими інженерами, вібрує зі значенням 31 000 напівколивань на хвилину. Навіть під час безпосереднього контакту з зубами голівка щітки зберігає свою силу, а утворені нею в роті бульбашки води і зубної пасти створюють мікроскопічні імпульси, які ефективно знімають зубний наліт.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРИ СИЛЬНОМУ НАТИСКАННІ

Спеціальний датчик контролює силу натискання на щітку. Якщо ви занадто сильно тиснете, двигун зменшить оберти в автоматичному режимі. Датчик визначає необхідну інтенсивність чистки і кращий кут нахилу щітки. Вибирайте оптимальний режим роботи через додаток в смартфоні.

ЗВ'ЯЗОК ЗІ СМАРТФОНОМ

Ви можете налаштувати в додатку функцію звітів, і зубна щітка буде щодня звітувати про якість чищення зубів в кожній області порожнини та ділитися порадами професійних стоматологів для кращого очищення.

ФІРМОВА БЕЗПЕЧНА ЩЕТИНА

У зубній щітці Xiaomi використовується тільки безпечна фірмова щетина DuPont з округленим верхнім краєм кожної щетинки і антибактеріальним складом.

ГЛИБОКЕ ОЧИЩЕННЯ

Спеціальне розташування чистячих щетинок під кутом 10° покращує якість чищення і допомагає досягти кращих результатів. Щетинки легко проникають між зубами, вичищаючи з важкодоступних місць наліт та бруд, тим самим запобігають розвитку карієсу, гінгівіту та інших захворювань ротової порожнини. Інтегрована система захисту від тиску попереджає миготінням про надмірний натиск, при цьому вібрація автоматично знижується, щоб не допустити травмування зубної пластини або ясен.

ТРИ РЕЖИМИ РОБОТИ

Mi Smart T500 має 3 режими очищення, які охоплюють широкий спектр потреб в чищенні порожнини рота:

— стандартний — для щоденного догляду;
— м'який — для чутливих ясен, при встановленій брекет-системі або при інших проблемах ротової порожнини;
— індивідуальний — дозволяє налаштувати всі аспекти чистки залежно від особливостей ваших зубів і особистих переваг. При цьому, щітка запам'ятовує останній обраний режим і при подальшому використанні починає роботу з нього.

18 ДІБ АВТОНОМНОЇ РОБОТИ І ІНДУКЦІЙНА БЕЗДРОТОВА ЗАРЯДКА

Користуйтеся зубною щіткою Mi Smart T500 вдома і вільно беріть її з собою в будь-які поїздки. Вона здатна пропрацювати до 18 діб на одному заряді акумулятора. При цьому ви завжди можете дізнатися стан батареї в додатку, а док-станція для бездротової зарядки додає зручності у використанні щітки.

ЗАХИСТ ВІД ВОДИ

Корпус щітки захищений за стандартом IPX7, тобто вона не боїться короткочасного впливу води. Відсутність в конструкції Mi Smart Electric Toothbrush T500 щілин і зазорів надійно захищає щітку від попадання вологи всередину.

ОБРОБКА УЛЬТРАФІОЛЕТОМ І ВАКУУМНА УПАКОВКА

Зубна щітка Mi Smart T500 готова до використання прямо з коробки. Перед упаковкою кожна насадка дезінфікується за допомогою ультрафіолету, після чого поміщається у вакуумну упаковку. Що гарантує її повну чистоту і безпеку.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.