≡ Електрична викрутка Xiaomi Wiha Zu Hause Electric Screwdriver + 8 насадок купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електрична викрутка Xiaomi Wiha Zu Hause Electric Screwdriver + 8 насадок

Код товару: 970529
Наявність:

  • 1931 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Електрична викрутка Xiaomi Wiha Zu Hause Electric Screwdriver + 8 насадок

Електрична викрутка Xiaomi Wiha Zu Hause Electric Screwdriver — це електрична викрутка з високою якістю й точністю виготовлення. Викрутка обладнана ємним акумулятором на 1500 мА·год і корпусом із якісного інженерного пластику з високими показниками термостійкості й ударостійкості.

За допомогою цього інструмента ви зможете легко загвинчувати та відгвинчувати кріпильні вироби з різзю: шурупи, гвинти та саморізи. Цей інструмент стане в пригоді всюди — на дачі, вдома, у гаражі. Він допоможе в складанні/розбирання меблів, під час ремонту електроніки, встановлення вимикачів і розеток.

Електрична викрутка Xiaomi Wiha Zu Hause має два режими роботи: електричний і ручний.

В електричному режимі є два різновиди крутного моменту 0.4 Нм/1 Нм. 0.4 Нм відповідає підсвітці зеленого кольору (більш підходить для збирання та розбирання побутової техніки), а 1 Нм відповідає підсвітці жовтогарячого кольору (більш підходить для збирання та розбирання меблів).

Ручний режим дає змогу точніше регулювати крутний момент і убезпечити від пошкоджень гвинти та інструмент. Завдяки автоблокувальному механізму, ви можете легко перемкнутися з електричного режиму на ручний.

Біти розділені кольоровим маркером, який аналогічний кольору індикатора крутного моменту. Це означає, що якщо для шурупа потрібна біта з жовтогарячою смужкою, то й крутний момент буде з жовтогарячим індикатором.

У комплекті постачання йдуть 8 магнітних насадок, які впораються з будь-якими завданнями:

• Біти під прямий шліц: SL4,5, SL6,5.
• Біти під шліц Phillips: PH1, PH2, PH3.
• Біти під шестигранний шліц (Hex): H4.0, H5.0, H6.0.

Біти намагнічені та міцно тримаються в гнізді тримача.

Викрутка Wiha Zu Hause має три кнопки: обертання за годинниковою стрілкою, проти годинникової та вибір крутного моменту.

Третя кнопка має кілька функцій:

• Одноразове натискання вмикає постійну підсвітку, вимикається аналогічно.
• Утримання впродовж секунди активує індикатор поточного моменту.
• Утримання упродовж двох секунд перемикає крутний момент (зелений — 0.4 Нм, жовтогарячий — 1 Нм).

Вбудований чип контролює крутний момент і якщо він занадто великий, індикатор починає блимати червоним і спрацьовує автоблокувальний механізм і перемикає викрутку на ручний режим роботи. Мікропроцесор на чипі також контролює позитивний і негативний рух, може запобігти перезаряджанню акумулятора або перегріванню. Захисна функція обертового елемента унеможливлює ризик пошкоджень.

Використовуваний в інструменті магнітний двигун здатний розвивати крутний момент до 1 Нм. Ви легко зможете зібрати меблі, обслужити побутову техніку та взаємодіяти з електронним обладнанням.

Передня частина викрутки має два світлодіодних ліхтарі, які можуть повністю освітлювати робочу зону.

Всі біти виготовлені з легованої сталі S2 з антикорозійною обробкою й мають твердість 60HRC.

Під час виготовлення корпусу викрутки Wiha був використаний якісний інженерний пластик. Його вирізняють ефективна термостійкість, ударостійкість і стійкість до деформації. Корпус оброблений подвійною УФ-офарбою для забезпечення приємної на дотик текстури та зручного зчеплення руки з поверхнею. Крім того, такий підхід дає корпусу залишатися стійким до появи бруду та прояву корозії.

Ручка електричної викрутки Wiha Zu Hause має ергономічну восьмикутну форму, що здебільшого сприяє зручності утримання її в руці.

Викрутка обладнана ємним акумулятором на 1500 мА·год. Заряду вистачить, щоб вкрутити приблизно 120 гвинтів. Для заряджання передбачений порт type-C. Час необхідний для повного заряджання — 1.5 години. Під час заряджання індикатор світиться зеленим і починає блимати, коли акумулятор повністю заряджений.

Також у комплекті з викруткою постачається знімний магнітний тримач із шестигранним хвостовиком 1/4".

Довжина 105 см дає змогу дістатися важкодоступних місць.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.