≡ Електровикрутка HOTO Electric Screwdriver Gun + біти 10 шт. (QWLSD008) Red купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Електровикрутка HOTO Electric Screwdriver Gun + біти 10 шт. (QWLSD008) Red

Код товару: 970484
Наявність: Є в наявності

  • 2010 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Електровідвертка HOTO Electric Screwdriver Gun (QWLSD008)  — Шановний представник з серії інструментів від суббренда. Інструмент має стильний і досить міцний корпус, зроблений з ABS-пластика і поліамида і зовні нагадує пістолет або фен. У комплекті з електроотверткою поставляються гвинтові подовжені біти з легальної сталі (10) шт.).

Зпереду знаходиться патрон з магнітним держаком, в який вставляються біти. Навколо патрона три світлодіоди утворюють кільцеву смугу, яка автоматично загорюється, коли ви натискаєте кнопку запуску, що полегшує роботу в умовах слабкого освітлення. Позаду розміщено електричне керування HOTO Electric Screwdriver Gun, яке забезпечує прямий і реверсивний хід.
Вмонтований в ручку бездротового акумулятор ємності 2000 м Ач є джерелом живлення, заряджається через порт USB Type C і розрахований на 5В/1А.

Комплектація

1. Електровертка HOTO Electric Screwdriver Gun (QWLSD008) і набір біт 10 шт., всі зберігаються в кейсі з жорсткою Основа. Електровідвертка має маленькі розміри і приємно лежить у руці. Габарити — це 127 x 130.5 x 42 мм, а вага відгортки всього 365 р.

2) Біти виготовлені з високоякісної легованої сталі S2, твердості HRC60. Набір бітів складається з 10 бітів. Біти вставлені у силиконову основу, яка запобігає їхньому випадінню, а отже, ймовірність втратити також зменшується. Навіть у перевернутому положенні біти не випадають з кейсу для зберігання. У комплект біт входить PZ2, PH1, PH2, H3, H4, H5, SL5, T25, 2.3, TW1.

3. Для зарядів акумуляторної батареї виробник поклав кабель USB Type C.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.