≡ Бездротові навушники Stereo Bluetooth Headset Gelius Pro Reddots TWS Earbuds GP-TWS010 Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Бездротові навушники Stereo Bluetooth Headset Gelius Pro Reddots TWS Earbuds GP-TWS010 Black

Код товару: 992462
Наявність: Є в наявності

  • 613 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Gelius Pro Reddots TWS Earbuds GP-TWS010 - це повністю бездротова гарнітура (TWS-true wirless stereo) з сенсорним керуванням і хорошою ергономікою, яка відрізняється прекрасною швидкістю передачі даних і стабільним з'єднанням. Це дозволяє слухати музику без затримок. Обидва навушники підключаються до смартфону одночасно, можна використовувати тільки один навушник.

Гібичний дизайн

Bluetooth GP-TWS010 також відрізняється досить невеликим розміром, спрощуючи деталі завдяки м'яким вигинам, високоякісним пластиковим матеріалам і сучасним технологіям обробки поверхні. Стильне матове покриття навушників додає цьому аксесуару естетики і комфорту.

Крім того, на корпусі гарнітури Gelius Pro Reddots TWS Earbud також є сенсорні багатофункціональні кнопки. Зручно керувати гарнітурою: керувати і призупиняти музику, приймати виклики, активувати віртуальних помічників тощо, не діставаючи з кишені телефон.

Щільність

Спеціально розроблена модель вушного вкладу з силіконовим наконовим наконечником забезпечує щільну фіксацію навушника в ушній раковині. Gelius Pro Reddots TWS Earbud надійно і зручно розміщуються у вушному каналі, так що ви не втратите їх навіть під час пробіжки. Вага кожного навушника мінімален, навіть після довгих годин прослуховування музики, ви не відчуєте дискомфорту.

Стабільний сигнал і швидкий зв’язок

У навушниках Gelius Pro Reddots TWS Earbuds GP-TWS010 передбачено кращі можливості пов' язки, які дозволяють напряму підключати обидва навушника до смартфона. Повністю автономний лівий і правий навушники комфортно і надійно закріплюються в ушній раковині. Достатньо витягнути навушники з кейсу, щоб вони автоматично підключалися до останнього використаного пристрою. Після повернення навушників у гніздо док-станції почнеться процес підзарядки. Користувач може використовувати будь- який навушник для прослуховування в Моніці і перемикатися на стерео, вклавши другий навушник у вухо. Гарнітура автоматично вимикається через 5 хвилин, якщо вона не використовується.

Просте управління. Жодних труднощів

Відкрийте нові можливості контролю разом з Gelius Pro Reddots TWS Earbuds GP-TWS010. Багатофункціональні кнопки, розташовані на вкладках, реагують на найменші дотики і точно виконують всі ваші інструкції. Перемикнути треки і відповідайте на вхідні виклики, не витрачаючи час на пошук смартфону. Або викличте свого віртуального помічника (Siri, Google Assistant), щоб запланувати зустріч, додати пункт до списку покупок, дізнатися погоду.

Ще більше часу на одному заряді

Док-станція ємністю 350 мАч дозволить тричі зарядити навушники, які після зарядів здатні проробити близько 4 годин. Для повного відновлення заряду гарнітурі достатньо однієї години, тому, якщо ви слухаєте гарнітуру по дорозі на роботу (школу, ВУЗ), ви можете заряджати її можна буде 3-4 рази на тиждень.

Точна індикація заряду чехла-аккумулятора.

Цифровий дисплей на ринку бездротових навушників надзвичайно рідкісне. Не кожна модель, серед сучасних гарнітур, має таку особливість. Gelius Pro Reddots TWS Earbuds GP-TWS010 вигідна на фоні схожих моделей Bluetooth гарнітур. Завдяки цифровій індикації, яка відображає в % заряд акумулятора гаджета, ви зможете визначити момент, коли потрібно зарядити заряд.

Збалансований чистий звук.

Навушники Gelius Pro Reddots TWS Earbuds GP-TWS010 піднімають рівень сприйняття музики на абсолютно новий рівень. У мініатюрному корпусі навушники обладнані гучномовцями, що забезпечує чистоту звуку у всьому звуковому діапазоні. Завдяки добрій глибині, чіткості і точності звуків низької частоти гарнітура здатна дуже добре відтворити більшість музичних напрямків, від інструментального і живого джазу до енергійної електроніки.

Стабільна з'єднання Bluetooth 5.0

Гарнітура Gelius Pro Reddots TWS Earbuds GP-TWS010 оснащена чіпом Bluetooth 5.0, який забезпечує відмінну швидкість і стабільність передачі даних.

Чому слід вибрати elius Pro Reddots TWS Earbuds:

• Стабільний сигнал і швидкий зв’язок.

• З' єднання за бездротовим протоколом Bluetooth 5.0

• Компактні і зручні навушники

• Цифровий індикатор рівня акумулятора

• Керування за допомогою багатофункціональних сенсорних кнопок

• Качучий звук

• Чудова автономність

Характерики:

Тип пристрою: Bluetooth-навушники з мікрофоном

З' єднання: Bluetooth 5.0

Радіус дії: 10-30 м

Вмонтована литєва батарея: 35 мАч

Емкість акумулятора кейса: 350 мАч

Час роботи у режимі балачки/ слухання музики: 4 ч

Загальний час роботи навушників на одному заряді кейса: до 12 г

Тайм- аут: 150 г

Час заряду: 1 г

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.