≡ Бездротові навушники Stereo Bluetooth Headset Gelius Pro Airdots GP-TWS-001W White купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Бездротові навушники Stereo Bluetooth Headset Gelius Pro Airdots GP-TWS-001W White

Код товару: 998588
Наявність: Є в наявності

  • 871 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Stereo Bluetooth Headset Gelius Pro Airdots GP-TWS-001W — модель бездротових навушників, що дає змогу насолоджуватися чистим звучанням Ваших улюблених треків.

TWS Airdots зручні, стильні та компактні. Ними зручно та приємно користуватися в будь-яких умовах: під час подорожей, під час спортивних тренувань або просто прогулюючись вулицями міста.

TWS Airdots укомплектовані потужними динаміками з діапазоном частот від 20 до 20000 Гц. Навушники чудово звучать як у режимі розмови, так і в режимі прослуховування музики.

Керуйте дзвінками, музикою за допомогою технології сенсорного керування. Вам не потрібно діставати телефон, щоб перемкнути улюблений трек або прийняти виклик.

Кейс Airdots можна зарядити як за допомогою бездротового зарядного пристрою, так і за допомогою кабелю Туре-С, який йде в комплекті.

TWS Airdots на лицьовій поверхні кейса має світлову індикацію заряду.

Розмовляйте телефоном, слухайте музику — TWS Airdots гарантують стабільне бездротове з'єднання з малою затримкою та високоякісний звук завдяки технології Bluetooth v5.1.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.