≡ Бездротовий зарядний пристрій Baseus Simple Magnetic Чорний (WXJK-E01) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Бездротовий зарядний пристрій Baseus Simple Magnetic Чорний (WXJK-E01)

Код товару: 1024442
Наявність: Є в наявності

  • 875 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Потужний бездротовий зарядний пристрій Baseus Simple Magnetic дозволяє швидко зарядити батарею вашого смартфона без підключення кабелю. З його допомогою можна заряджати практично будь-які пристрої, що підтримують технологію Qi. Ефективність перетворення енергії досягає 75%, що дозволяє їй нарівні змагатися з провідними аналогами.
Під час заряджання роз'єм залишається вільним, тому можна підключити навушники та прослуховувати музику, відповідати на дзвінки та сповіщення. Пристрій має надійну систему захисту від перегріву, перевантажень та стрибків напруги, роблячи зарядку гаджетів не тільки швидкою, а й безпечною.
Завдяки індикатору на корпусі пристрою ви легко дізнаєтеся про те, що процес заряджання йде нормально. Силіконові накладки знизу запобігають ковзанню по столу, забезпечують надійну фіксацію, а вбудований магніт запобігає зміщенню та ковзанню телефону по поверхні зарядного пристрою. Baseus Simple Magnetic відмінно вписується в інтер'єр завдяки компактним розмірам та стильному футуристичному дизайну.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.