≡ Зарядний пристрій Vention 1-port USB-C Wall Charger(20W) EU-Plug Black (FADB0-EU) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Зарядний пристрій Vention 1-port USB-C Wall Charger(20W) EU-Plug Black (FADB0-EU)

Код товару: 1086857
Наявність: Є в наявності

  • 328 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Vention 1-port USB-C Wall Charger(20W) EU-Plug Black (FADB0-EU) — універсальний зарядний пристрій, який допоможе зарядити будь-який ваш гаджет. Він сумісний зі смартфонами багатьох популярних брендів, а також підійде для заряджання планшетів, навушників та інших гаджетів.

ВИСОКОПРОДУКТИВНА ЗАРЯДКА

Адаптер використовує технологію QC 4.0, що забезпечує потужність струму до 20 Вт. Ви отримуєте втричі вищу швидкість заряджання, ніж у звичайної зарядного пристрою. Щоб зарядити, наприклад, iPhone 13 до 60% потрібно лише 30 хвилин.

ПОВНИЙ ЗАХИСТ

Адаптер Vention 1-port USB-C Wall Charger(20W) EU-Plug Black (FADB0-EU) має вбудовані технології для комплексного захисту від перегріву, перевантаження струму, перенапруги й короткого замикання. Його корпус виготовлено з вогнетривкого матеріалу, що гарантує безпечність використання.

ЛЕГКО НОСИТИ З СОБОЮ

Подорожуєте ви з друзями чи їдете у відрядження, цей зарядний пристрій не займе багато місця у вашому багажі. Розміри адаптера дозволяють покласти його у сумку, рюкзак і навіть у карман.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.