≡ АЗП Baseus Circular Plastic A + C 30W PPS Car Charger Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

АЗП Baseus Circular Plastic A + C 30W PPS Car Charger Black

Код товару: 1029280
Наявність: Є в наявності

  • 320 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Baseus PPS USB Type-C PD + USB 3.0 являє собою дуже зручну у використанні автозарядку, оскільки з її допомогою ви зможете одночасно заряджати два пристрої. Зарядка оснащена двома портами специфікацій USB 3.0 і USB Type-C із загальною потужністю 30 Вт. Крім того, варто відзначити, що пристрій здатний самостійно визначити необхідну потужність заряду для правильної і швидкої підзарядки ваших гаджетів, що без всяких сумнівів значно убезпечить процес зарядки від можливих перенапружень. Максимальний рівень подається струму становить близько 4А.
Підтримка Quick Charge
Автомобільна зарядка оснащена спеціальним LED-індикатором, який покАвтомобільний зарядний пристрійє, чи відбувається процес зарядки в даний момент або ваш пристрій вже заряджена. Baseus PPS підтримує стандарти швидкої зарядки, а саме: QC4.0, QC3.0, QC2.0, Apple PD3.0, Huawei SCP, Oppo Vooc.
незамінний помічник
Цей пристрій стане незамінною річчю в вашому автомобілі. До того ж, в тривалій поїздці ви зможете зарядити не тільки свій пристрій, але і пристрій того, хто їде з вами. При цьому, ви можете бути абсолютно впевнені в безпеці зарядки, так як вона врахує можливості вашого смартфона або будь-який інший техніки.
особливості:
Підтримка стандартів: QC4.0, QC3.0, QC2.0, Apple PD3.0, Huawei SCP, Oppo Vooc.
LED-індикатор
Порти: USB 3.0, USB Type-C.
Вихідний струм: 1.5A / 12V, 2.5A / 12V, 3.0A / 5V, 3.0A / 9V, 4.5A / 5V.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.