≡ АЗП Baseus Magic Series Dual QC 45W Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

АЗП Baseus Magic Series Dual QC 45W Black

Код товару: 1029749
Наявність: Є в наявності

  • 418 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Ефективна автомобільна зарядка
Baseus Magic Series Dual Digital Display QC 45W — це автомобільне зарядний пристрій, який працює від прикурювача. Воно відмінно взаємодіє практично з будь-якими моделями телефонів і планшетів, тому ви зможете назавжди забути про низький заряд.
якісна конструкція
Модель виготовлена з високоякісного пластику, який не боїться високих температур і механічних пошкоджень. Вона легко поміщається в стандартному прикурювачі і не створює дискомфорту. На лицьовій частині пристрою є невеликий індикатор, який відображає напругу в режимі реального часу. При цьому лаконічний дизайн відмінно вписується в інтер'єр салону.
Надійна система захисту
Розробники обладнали Baseus Magic Series Dual Digital Display QC 45W системою захисту, яка виключить ймовірність короткого замикання, перегріву, надлишкового заряду і інших неприємностей. Це значно продовжить експлуатаційний термін зарядного пристрою і дозволить уникнути серйозних поломок.
Високі експлуатаційні якості
У зарядному пристрої передбачена 2 роз'єму USB, завдяки чому вам більше не доведеться вибирати який гаджет важливіше. Разом з тим модель забезпечує потужність в 45 Вт і силу струму в 6 А, що гарантує ефективне заповнення енергії практично будь-якого гаджета.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.