≡ Asus Prime B450-Plus Socket AM4 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Asus Prime B450-Plus Socket AM4

Код товару: 957565
Наявність: Є в наявності
Артикул: Prime B450-Plus

  • 3719 грн


Стислі характеристики
M.2 1
Mini-PCIe нет
PCI нет
PCI-E 16x 2
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Бездоганна надійність ASUS - це найбільший виробник материнських плат і розробник безлічі інновацій, які згодом стали промисловими стандартами. Завдяки багаторічному досвіду, компанія ASUS є лідером галузі з погляду продуктивності, надійності та сумісності вироблених нею пристроїв. Якщо ви хочете зібрати найкращий комп'ютер - використовуйте материнську плату ASUS!
Материнські плати ASUS серії Prime B450 можуть похвалитися довгим терміном експлуатації завдяки технології 5X Protection III, яка охоплює цілу низку інженерних рішень, що слугують для захисту від електричних перевантажень, корозії, електростатичних розрядів та інших неприємностей.
Для стабільної роботи комп'ютерної мережі Роз'єм дротової мережі на даній материнській платі оснащується спеціальним захистом від статичної електрики і перепадів напруги.
Продумана система живлення У системі живлення цієї материнської плати використовуються стабілізатори, що забезпечують захист від перепадів напруги, які можуть виникнути під час використання блоків живлення не найвищої якості.
Запобігання коротким замиканням Для запобігання перевантаженню за струмом і коротким замиканням на материнській платі використовуються вбудовані запобіжники. Вони захищають усі компоненти пристрою, починаючи з периферійних роз'ємів і закінчуючи слотами пам'яті.
Підвищена стійкість до корозії Задня панель материнських плат ASUS виготовляється з неіржавкої сталі, покритої тонким шаром оксиду хрому, який має антикорозійні властивості. Завдяки цьому вона може похвалитися довгим терміном служби.
Для безпечної експлуатації На материнських платах ASUS реалізовано повноцінний захист від потенційно небезпечних розрядів статичної електрики.
Широка сумісність У межах програми сертифікації фахівці перевіряють безліч компонентів на сумісність із материнськими платами ASUS, що дає змогу гнучко вибирати конфігурацію майбутнього комп'ютера.
Максимальна надійність Материнські плати ASUS - високонадійні продукти. Кожен екземпляр піддається різноманітним тестам протягом більш ніж 8 000 годин, тому їхня надійність перевершує вимоги промислових стандартів.
Для всіх любителів гарного звучання Інноваційні інженерні рішення та високоякісні компоненти - запорука високої якості вбудованої аудіосистеми.
Енергетичний процесор (EPU) Спеціальний EPU-чіп від ASUS оптимізує енергоспоживання комп'ютера, даючи змогу досягти істотної економії електрики. Він підтримує особливий режим роботи, в якому відключається живлення від невикористовуваних контролерів периферійних пристроїв.
Вбудований інтерфейс USB 3.1 Дана материнська плата наділена інтерфейсом USB 3.1, пропускна здатність якого (10 Гбіт/с) вдвічі перевищує можливості USB 3.0.
Підтримка інтерфейсу M.2 Інтерфейс M.2 забезпечує швидкість передавання даних до 32 Гбіт/с. Він ідеально підходить для під'єднання сучасних твердотільних накопичувачів.

Характеристики

M.2 1
Mini-PCIe нет
PCI нет
PCI-E 16x 2
PCI-E 1x 3
PCI-E 4x нет
PCI-E 8x нет
PS/2 порты 1
RAID 0/1/10
Sata разъемы 6 x SATA 6Gb/s
U.2 нет
USB порты 2 x USB 2.0, 4 x USB 3.1, 1 x USB 3.1 Type-C
Аудио Realtek ALC887-VD2 8-Channel
Беспроводные возможности нет
Выходы для монитора Multi-VGA output: HDMI, DVI
Количество слотов памяти 4
Максимальный объем оперативной памяти 128 ГБ
Разъемы AM4
Сеть Realtek RTL8111H 1000 Мбит/с
Тип оперативной памяти DDR4
Форм-фактор ATX
Чипсет AMD B450

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.