ASRock B550 Pro4 Socket AM4

ASRock B550 Pro4 Socket AM4

Код товару: 960308
Наявність: Є в наявності
Артикул: B550 Pro4

  • 4854 грн


Стислі характеристики
M.2 3
Mini-PCIe нет
PCI нет
PCI-E 16x 2
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

КЕРУЙ СВІТЛОМ ІЗ ПОЛІХРОМНИМ RGB! Тут крім вбудованого підсвічування є керовані роз'єми RGB, які дають змогу під'єднувати сумісне LED-обладнання, наприклад, світлодіодні стрічки, вентилятори тощо. Також є можливість синхронізувати роботу пристроїв RGB LED через сертифіковані аксесуари Polychrome RGB для створення власних унікальних світлових ефектів.
Покриття 2oz Плата має додаткові внутрішні шари з високоякісної міді, що забезпечує знижену температуру та підвищену енергоефективність під час оверклокінгу.
Digi Power На відміну від звичайних плат, де застосовують аналогові схеми живлення, у цій платі використано технологію цифрової широтно-імпульсної модуляції (ШІМ) нового покоління, яка забезпечує ефективніше й рівномірніше живлення CPU, що значно підвищує стабільність і термін експлуатації материнської плати.
Full Spike Protection Деякі компоненти материнської плати особливо чутливі до перепадів напруги, і надлишковий струм на них може призвести до миттєвого збою всієї системи. Технологія ASRock Full Spike Protection надійно захищає ці компоненти материнської плати від раптових стрибків напруги.
Live Update & APP Shop Магазин ASRock APP Shop створено для вашої зручності. Ми пропонуємо для завантаження різні додатки та утиліти. Завдяки магазину додатків ASRock APP Shop ваша материнська плата і ваша система завжди міститимуть останні версії ПЗ.

Характеристики

M.2 3
Mini-PCIe нет
PCI нет
PCI-E 16x 2
PCI-E 1x 2
PCI-E 4x нет
PCI-E 8x нет
PS/2 порты 1
RAID 0/1/10
Sata разъемы 6 x SATA 6Gb/s
U.2 нет
USB порты 5 x USB 3.2, 1 x USB 3.2 Type-C
Аудио Realtek ALC1200 7.1-channel
Беспроводные возможности нет
Выходы для монитора Multi-VGA output: HDMI, D-Sub
Количество слотов памяти 4
Максимальный объем оперативной памяти 128 ГБ
Разъемы AM4
Сеть Realtek RTL8111H 1000 Мбит/с
Тип оперативной памяти DDR4
Форм-фактор ATX
Чипсет AMD B550

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.