≡ Аромадифузор / нічник Xiaomi AFU Aphrodite Oil Fragrance (AFU-XM-001) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Аромадифузор / нічник Xiaomi AFU Aphrodite Oil Fragrance (AFU-XM-001)

Код товару: 970281
Наявність:

  • 1755 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Частинка умиротворення у великому місті
Щодня нас постійно переслідує напруга та різні тривожні думки, від яких немає спокою навіть уві сні. Постійне занепокоєння негативно позначається на якості сну. Ароматизатор Afu наповнює навколишнє повітря тонкими ароматами, що дають змогу забути про повсякденну суєту та гарненько виспатися в атмосфері спокою й умиротворення.

Гарантія міцного та здорового сну
Заправивши ароматизатор олією, Ви зможете вже за кілька хвилин відчути, як кожен куточок кімнати наповнюється приємним ароматом, композиція якого спеціально підібрана фахівцями міжнародної федерації ароматерапевтів (IFA). Аромат надає заспокійливу дію, ніби огорнучи від тривоги та даючи змогу швидко відчути душевний спокій.

Безшумна робота
Ароматизатор не вимагає жодного ручного налаштування, його режим роботи складається з 10 хвилин роботи та 10 хвилин відпочинку, а після 6 циклів живлення автоматично вимикається. Крім того, власний вентилятор навіть за інтенсивної роботи не потривожить Ваш сон.

Широке та чисте розпилення без забруднень
Ароматизатор Afu доставляє аромат за допомогою особливого механізму розпилення, що не потребує змішування з водою й не утворює нальоту. Внутрішній зигзагоподібний повітропровід завдяки ефекту сифона сприяє швидкому розпиленню олії, лише за 6 хвилин роботи покриваючи площу 25-30 м2.

Магнітні кріплення для простого встановлення
Пляшка з олією в ароматизаторі утримується за допомогою магнітного кріплення в основі пристрою, у неї не потрібно підмішувати воду для створення емульсії.

Робота без розетки
Завдяки вбудованому літієвому акумулятору, ароматизатор не залежить від кабелю живлення й може бути розміщений у будь-якому зручному місці. Сучасний дизайн корпусу зробить з нього органічну частину будь-якого інтер'єру.

  • Кільцева підсвітка
  • М'яко світить і допомагає заснути
  • М'яка кільцева підсвітка ароматизатора не засліплює яскравим світлом і робить сон трішки комфортнішим

Три різновиди натуральних ароматів
Три різновиди натуральних ароматичних олій Afu отримані з найчистіших інгредієнтів і створені спеціально для створення тихих і спокійних умов.

Три однокомпонентні олії
Аромати лаванди, апельсина та ладану допоможуть розслабитися й знайти душевний спокій.

Олія лаванди для спокійного відпочинку
Для виробництва ароматичної олії Afu забирає найкращу лаванду, яка проходить 8198 км із французького Провансу, щоб подарувати Вам свій чарівний аромат і почуття спокою. Її солодкий запах допомагає позбутися тривоги та заповнити внутрішні сили.

Олія апельсина увібрала всю енергію сонця
Соковиті та сонячні цитрусові плоди мають любов у всьому світі. Для виробництва олії Afu використовує апельсини з забруднених сонцем регіонів Італії. Їхній свіжий насичений аромат приносить із собою відчуття затишку та сонячного тепла, поліпшує настрій і наповнює енергією сонця.

Олія ладану повноприродного спокою
У давні часи ладан цінувався на вагу золота, навіть сьогодні він залишається головною церемоніальною олією в церковних обрядах, за що його називають "залізами core". Олія виходить зі смоли дерева Boswellia carterii переганянням за допомогою пари, вона має теплий солодкуватий запах, що знімає тривогу та допомагає налаштуватися на спокійний лад.

Простий крок до комфортного середовища
М'яке світіння нічного підсвічування супроводжуватиме Ваш спокійний сон в атмосфері природних ароматів.

Суворий контроль якості кожної краплі
Інгредієнти для виробництва олій Afu набуває за допомогою моделі договорних садів. Для гарантії високої якості компанія містить контракти з відомими рослиноводськими господарствами. Кожен етап — відбору насіння до збирання готових інгредієнтів — проходить під суворим контролем для забезпечення найвищої якості олії.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.