≡ Аромодифузор Xiaomi HL Aroma Diffuser (Hl EOD01) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Аромодифузор Xiaomi HL Aroma Diffuser (Hl EOD01)

Код товару: 970272
Наявність: Є в наявності

  • 882 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розпилення
Ультразвуковий вплив дає змогу створити надтонкий водяний туман, не пошкоджуючи водночас компоненти ефірних олій. Особлива розпилювальна пластина виробляє вібрації частотою 3.0 МГц. Завдяки високочастотній механічній вібрації частинки води розбиваються на крапельки розміром менш ніж 10 мкм. За допомогою ефірних олій створюється ароматний туман, який наповнює кімнату свіжістю і смачними ароматами.

Дизайн
Ароматизатор Xiaomi HL зроблений у мінімалістичному дизайні та підходить до більшості сучасних інтер'єрів. Завдяки невеликим розмірам він не займає багато місця й може розташовуватися на будь-якій поверхні. А силіконова підкладка на дні забезпечує стійкість і не дає ковзати. Об'єм резервуара ароматизатора — 120 мл, за температури в приміщенні 25 °C такої кількості вистачає на 6-10 годин безперервного використання. Коли вода закінчується, на корпусі спалахує червоний індикатор, що сповіщає про брак рідини.

У корпус пристрою вбудовані світлодіодні лампи, які змінюють свій колір під час натискання на кнопку. Усього доступно сім колірних варіантів, а приглушене освітлення дає змогу використовувати його як нічник. Для запуску пристрою необхідно наповнити його водою, додати кілька крапель аромаосла в резервуар і під'єднати до розетки. Після цього він автоматично почне роботу, поки рівень рідини не опуститься до мінімального.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.