≡ Акумуляторний пилосос Xiaomi Dreame T20 Pro купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Акумуляторний пилосос Xiaomi Dreame T20 Pro

Код товару: 1067699
Наявність:
Артикул: T20PRO

  • 13334 грн


Стислі характеристики
Автосматывание шнура отсутствует
Время зарядки 4 ч
Время полной зарядки до 5 часов
Время работы на одном заряде более 60 минут
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Акумуляторний пилосос Dreame T20 PRO підніме ваше прибирання на новий рівень. Двигун має незрівнянну продуктивність, потужна акумуляторна батарея забезпечує 70 хв роботи на одній повній зарядці. Крім того пилосос враховує величину площі поверхні, що прибирається, і відповідно регулює потужність всмоктування. У комплект входять кілька змінних щіток, якими ви зможете акуратно прибрати свою квартиру.

Сучасний двигун.
Ефективна робота пилососа забезпечується двигуном Dreame SPACE 4.0, який за досконалістю майже не поступається авіаційному. Неймовірна швидкість дозволяє досягти потужності всмоктування до 25000 Ра. Тому T20 Pro швидко справляється з будь-якими забрудненнями - навіть найзастаріліші сліди для нього не виклик. Разом з тим коротший тунельний шлях повітряного струменя, технологія вентиляції акумулятора та фільтр HEPA, розташований прямо за двигуном, забезпечують стійку та ефективну роботу.

Чисте житло і без алергенів.
5-ступінчаста система фільтрації не тільки гарантує ефективне прибирання, але й захищає від вторинного запилення. Цим T20 Pro припиняє шлях навіть мікроскопічним частинкам. Таким чином усувається 99,9% пилових кліщів, що ідеально підходить алергікам. Досконала система очищення з 12 сегментів забезпечує триваліший термін служби фільтра.

Чудова щітка для підлоги.
Розумна щітка пилососа чудово підходить для прибирання всіх типів підлог. Вона швидко розпізнає тип поверхні, що прибирається, і відповідно регулює потужність всмоктування, щоб проводити прибирання акуратніше. Валик збільшеного діаметру, V-подібна щетина та м’які подушечки з обох боків щітки знижують ризик застрягання волосся. Це робить прибирання зручним та ефективним.

Додаткові щітки для виконання спеціальних завдань.
В упаковці Dreame T20 Pro ви знайдете не лише щітку для підлоги. Насадка для видалення пилових кліщів усуває алергени з матраца. Щілинна щітка хороша для прибирання вузьких місць, таких як заглиблення у диванах та кріслах. Щітка 2 в одному чудово підійде для вузьких місць і нерівних поверхонь і очистить, наприклад, клавіатуру комп’ютера. Пилосос Dreame добре справляється з прибиранням підлог. Резервуар для води об’ємом 250 мл з 2 режимами упорскування усуне всі забруднення вашої квартири.

Характеристики

Автосматывание шнура отсутствует
Время зарядки 4 ч
Время полной зарядки до 5 часов
Время работы на одном заряде более 60 минут
Длина сетевого шнура нет
Емкость для моющего средства 0.25 л
Мощность 450 Вт
Мощность всасывания 150 Вт
Объем пылесборника 0.6 л
Питание аккумулятор
Потребляемая мощность до 1000 Вт
Радиус уборки нет данных
Регулятор мощности на рукоятке
Тип пылесборника контейнер (без мешка)
Тип пылесоса аккумуляторный
Тип трубки длинная прямая
Тип уборки влажная, сухая
Турбощетка отсутствует
Уровень шума 82 дБ
Форм-фактор вертикальный + ручной
Цвет серый, синий

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.