Акумуляторний пилосос Deerma VC01 Cordless Vacuum Cleaner White DEM-VC01

Акумуляторний пилосос Deerma VC01 Cordless Vacuum Cleaner White DEM-VC01

Код товару: 1058548
Наявність: Є в наявності

  • 2499 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Deerma VC01 – багатофункціональний бездротовий пилосос із гнучкою конструкцією та потужним двигуном. Він легко справляється з пилом і дрібним сміттям за рахунок високої сили всмоктування, а його невелика вага, продумана ергономіка та пара функціональних насадок роблять збирання набагато простіше. І все це доповнено якісними матеріалами та лаконічним сучасним дизайном з плавними лініями.

Особливості:

  • Ультралегкий та компактний
  • Конструкція 2-в-1: вертикальний бездротовий пилосос та портативний ручний пилосос
  • Дві налаштування потужності: висока (8,5 кПа) та стандартна ( 6,5 кПа)
  • До 30 хвилин автономної роботи
  • Циклонна фільтрація та HEPA-фільтр з рейтингом H10
  • Щітка для підлоги та вузька насадка
  • Можливість паркування у вертикальному положенні: спрощує зберігання та економить місце

>

Висока потужність всмоктування

Потужний двигун, що обертається зі швидкістю до 43 800 об/хв, дозволяє пилососу Deerma VC01 створювати внутрішній тиск силою до 8 500 Па. За рахунок чого він ефективно збирає з підлоги та килимових покриттів бруд, пил, крихти , шерсть і волосся.

Конструкція 2-в-1

Завдяки бездротовому форм-фактору, продуманій конструкції та змінним насадкам цей пилосос можна використовувати не тільки вдома, але й для чищення салону авто. Або брати з собою на дачу.

Легкий та компактний

Великий контейнер для сміття

Пилозбірник ємністю 0,6 л вміщує значний обсяг сміття, що дозволяє не переривати прибирання для його звільнення. Крім того, завдяки своїй роздільній конструкції він легко знімається, що робить його очищення набагато простіше.

Ефективна фільтрація

Триступінчаста система фільтрації затримує все зібране сміття всередині пилозбірника, щоб воно не потрапляло назад у повітря. А також забезпечує безперебійну роботу пристрою та стабільну потужність всмоктування. Вона складається з:

  • Циклонного фільтра, що збирає волосся або шерсть.
  • Металевої сітки, яка затримує крихти і дрібне сміття.
  • HEPA фільтра. Він має складчасту структуру. , що збільшує загальну площу та затримує найдрібніші частинки розміром до 0,3 мкм.

Щітки для різних поверхонь

Довгий час роботи та зручна зарядка

Вільно пересувайтеся по будинку, без прив'язки до розташування розеток в кімнатах. Вбудована батарея ємністю 2200 мАч забезпечує пилососу до 30 хвилин автономної роботи (у звичайному режимі), чого цілком вистачає для повноцінного прибирання квартири площею до 120 м&s2 ;. А роз'єм USB Type-C дозволяє заряджати прилад від будь-якого доступного джерела: електромережі, автомобільного зарядного пристрою або ПК.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.