≡ Звукова карта Asus Strix Raid Pro (90YB00I0-M1UA00) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Звукова карта Asus Strix Raid Pro (90YB00I0-M1UA00)

Код товару: 956269
Наявність: Є в наявності
Артикул: Strix Raid PRO

  • 4938 грн


Стислі характеристики
Количество каналов 7.1
Максимальная частота ЦАП (стерео) стерео — 192 КГц
Разрядность ЦАП 24 бит
Соотношение сигнал/шум 116 дБ
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Asus Strix Raid Pro - звукова карта преміум-класу, яка побудована на базі аудіофільських компонентів. Strix Raid Pro забезпечує багатий, захопливий і чистий звук, з неймовірними 116 дБ співвідношення сигнал/шум, а також підсилювач для навушників на 600 Ом для глибоких і щільних НЧ частот. Проста, але потужна утиліта для поліпшення характеристик звуку Sonic Studio і зовнішній модуль управління надають повний контроль над звуковою картою.
Аудіофільський ЦАП: насолоджуйтеся високою чіткістю аудіо. Режим Raid Mode: змінюйте налаштування звуку всього однією кнопкою. Утилітла Sonic Studio: візьміть повний контроль над звуком завдяки простому і зрозумілому інтерфейсу. Функція Sonic Radar Pro: надає можливість візуалізації джерел звуку в комп'ютерній грі. 600-омний підсилювач навушників: для посилення басів, чистоти та детального звуку.
Аудіофільський ЦАП 7.1-канальна геймерська звукова карта Asus Strix Raid Pro наділена вбудованим аудіофільським ЦАП`ом ESS SABRE 9006A. Відмінному звучанню також сприяють якісні компоненти та ексклюзивна технологія Asus Hyper Grounding, завдяки чому співвідношення сигнал/шум досягає 116 дБ.
Режим Raid Mode Однією з головних особливостей моделі Strix Raid Pro є режим Raid Mode, який доступний на зовнішньому блоці управління. Сенс режиму полягає в збереженні налаштувань у профілі, які можна моментально ввімкнути або вимкнути, натиснувши спеціальну кнопку Raid Mode. Блок управління входить до комплектації, на ньому також можна регулювати рівень гучності, "потужність" обраного профілю, а також перемикатися між навушниками та акустичною системою.
Sonic Radar Pro Ця функція, розроблена фахівцями Asus спеціально для шутерів від першої особи, дає можливість візуалізації джерел звуку в комп'ютерній грі, навіть якщо ті не перебувають у межах прямої видимості, це свого роду звуковий радар.
Підсилювач навушників Потужний підсилювач TI-TPA6120 дає змогу вам відчути повний потенціал вашої ігрової гарнітури. 600-омний підсилювач для навушників забезпечує посилення басів і чистоти, а також підвищує чіткість звуку.
Шумозаглушення Звукова карта Asus Strix Raid Pro забезпечена технологією шумозаглушення Perfect Voice.
Дизайн Звукова карта виконана зі світловим ефектом у вигляді ока сови.

Характеристики

Количество каналов 7.1
Максимальная частота ЦАП (стерео) стерео — 192 КГц
Разрядность ЦАП 24 бит
Соотношение сигнал/шум 116 дБ
Тип подключения PCI Express
Чипсет C-Media 6632AX

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.