≡ Дзеркало-відеореєстратор WDR DVR-M489FHD 1080P, LCD 4.3, TF card 32 Gb/Class 10 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Дзеркало-відеореєстратор WDR DVR-M489FHD 1080P, LCD 4.3, TF card 32 Gb/Class 10

Код товару: 1048733
Наявність:

  • 563 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Відеореєстратор DVR-M489FHD - дзеркало заднього виду з відеореєстратором. Пристрій використовується для запису відео та аудіо під час руху та стоянки автомобіля. Кріпиться за допомогою комплектного фіксатора на штатне місце.

Відеоможливості

У камерах встановлені 4-шарові скляні об'єктиви. Матриця та процесор дозволяє вести зйомку у форматі Full HD (1920x1080) із частотою 30 кадрів в секунду. Кут захоплення зйомки становить 170 градусів.

Взаємодія з пристроєм

Переглянути зняті ролики можна на 4,3-дюймовому дисплеї, розташованому в лівій частині пристрою. Для активації дисплея необхідно натиснути кнопку увімкнення внизу пристрою, що відкриває головне меню. Для зберігання даних використовується картка пам'яті об'ємом до 128 Гб 10 класу, яка докуповується окремо. Для коректної роботи карти пам'яті перед першим використанням необхідно зробити форматування.

У відеореєстраторі є функції

  • Відеозаписи
  • Знімок того, що відбувається
  • Відтворення знятого матеріалу

У режимі відеозапису присутні функції нічного режиму, блокування відеофайлу від видалення, увімкнення та вимкнення відео- та аудіозапису. У режимі зйомки доступна лише функція зйомки. Режим відтворення дозволяє переглядати зняті фото- та відеоматеріали, керувати блокуванням видалення та стирати непотрібні записи.

*Комплектація та зовнішній вигляд можуть відрізнятися від заявлених, уточнюйте у менеджера сайту.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.