≡ Зарядний пристрій 1Type-C Baseus Super Si 25W + Cable Type-C to Type-C 1m (TZCCSUP-L01) Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Зарядний пристрій 1Type-C Baseus Super Si 25W + Cable Type-C to Type-C 1m (TZCCSUP-L01) Black

Код товару: 935493
Наявність: Є в наявності
Артикул: TZCCSUP-L01

  • 580 грн


Стислі характеристики
Бренд Baseus
Быстрая зарядка 1 Power Delivery
Быстрая зарядка 2 QC
Быстрая зарядка 3 Fast Charge
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Найчастіше в комплекті з планшетом або іншим гаджетом, акумулятор якого відновлює заряд за допомогою спеціального пристрою, є блок живлення. Але, як і будь-який інший прилад, зарядний блок може зламатися і вам буде необхідна відповідна заміна. Мережевий ЗП Baseus Super Si Q.C 25W EU + Type-C to Type-C Cable 3A 1м - це блок живлення для телефону, для планшета, для переносних і портативних пристроїв. Девайс забезпечить потрібну потужність електроенергії, допоможе максимально довго зберегти працездатність АКБ і заповнення заряду за мінімальний термін. Якщо знадобиться, його можна використовувати і для інших гаджетів, основне - беріть до уваги сумісність портів і параметри енергії.
Параметри електрики З джерелом струму точно не буде труднощів, потужність ЗП Baseus Super Si Q.C 25W EU + Type-C to Type-C Cable 3A 1м становить 25Вт. Разом із сумарною силою струму 3000 mA (3A) це надає максимально швидку зарядку вашого смартфона.
Параметри підключення Baseus Super Si Q.C 25W EU + Type-C to Type-C Cable 3A 1м - це зарядка, під'єднати кабель і почати зарядку можна парою рухів. У комплектації передбачений шнурок Type C, Type C - Type C.
Основні особливості комплектації та конструкції представленої моделі - це блок живлення адаптер з USB-C (Type-C) портом/ами, зі знімним кабелем, технологія швидкої зарядки, підключення кабелю.

Характеристики

Бренд Baseus
Быстрая зарядка 1 Power Delivery
Быстрая зарядка 2 QC
Быстрая зарядка 3 Fast Charge
Выходной разъём Type-C
Выходной ток от 3А
Дизайн black
Кабель в комплекте Type-C to Type-C
Материал ABS + PC пластик
Мощность 25W

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.