≡ Зарядка для MacBook 30W (Type-C) (Retail box) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Зарядка для MacBook 30W (Type-C) (Retail box)

Код товару: 991178
Наявність:

  • 1144 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Блок живлення для ноутбука Apple швидко зарядить акумулятор вашого ноутбука, а також забезпечує живлення пристрою від електромережі. Адаптер має компактні розміри, він є надійним і довготривалим терміном служби.

Цей блок харчування відповідає стандартам безпеки, має захист від перевантаження, короткого замикання і перенапруження.

Блок живлення для ноутбука — пристрій, за допомогою якого ноутбук під’єднується до лінії і накопичується живлення для тривалої роботи в незалежному режимі.

Іноді, коли через неправильне використання, зарядний блок для ноутбука перестає працювати, це призводить до повної втрати харчування. Блок живлення може припинити роботу через перегріву. Щоб уникнути цього, слід стежити за зовнішньою температурою в приміщенні. Крім того, треба уникати стрибків стресу. Коли ви не користуєтесь лептаппом, блок живлення потрібно отримувати від лінії, тому що дія без завантаження легко зашкодить пристрій. Блок живлення, при початку роботи, під’єднується до ноутбука, а потім вмикається до мережі.

Стандартний блок живлення для ноутбука збереже техніку від несподіваних стрибків напруги, а невеликі розміри блока і маса обезводнюють легке переміщення з одного місця в інше.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.