≡ Замок для велосипеда Xiaomi HIMO Portable Folding Cable Lock (L150) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Замок для велосипеда Xiaomi HIMO Portable Folding Cable Lock (L150)

Код товару: 970279
Наявність:

  • 499 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Надійні технології для Вашої безпеки
Тросовий велозамок Xiaomi HIMO L150 призначений для забезпечення збереження велосипедів, дитячих колясок, санок, мототехніки тощо, а також для замикання господарських приміщень. Гнучкий сталевий трос у захисній пластиковій оболонці.
Замок HIMO відповідає стандартам виготовлення замків QB/T1001-2006 і GB21556-2008. Ретельне кування позбавляє потреби хвилюватися за свій велосипед.

Високоміцний сталевий трос
Личинка з цинкового сплаву та мідні сувальди забезпечують надійний захист від зламу. Стовщені пасма троса мають діаметр 4.5 мм і підвищують надійність суцільного корпусу замка.

Додаткова турбота про цілісність замка
Кожух замка виготовлений з АБС-пластику, всередині якого розміщений суцільнометалевий корпус, жароміцний і надійний. Гвинти кріплення пройшли гальванічну обробку, яка захищає від зношування, розхитування та скрипу. Замок залишиться надійно закріплений на велосипеді навіть у разі трясіння.

Замикається без ключа
Довгий трос 1500 мм підходить для велосипедів різних габаритів і різних умов паркування. Замикання замка відбувається простіше та швидше, тому що тепер у ключі немає потреби.

До комплекту входить 2 ключі. Будь ласка, не втрачайте їх.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.