≡ Xiaomi YueMi MK02S Mechanical Keyboard Pro Engl White/Silver (JHT4005RT) (Клавіатура USB) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Xiaomi YueMi MK02S Mechanical Keyboard Pro Engl White/Silver (JHT4005RT) (Клавіатура USB)

Код товару: 993075
Наявність:

  • 4154 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Клавіші механічної клавіатури YueMi Mechanical Keyboard розташовані так, щоб кожен палець знаходився на своєму місці. Маленька відстань між кнопками і зручний кут нахилу 6 градусів запобігає втомі під час тривалої роботи.

Чутливі елементи з великим відгуком у конструкції ґаджета забезпечують легкий хід і високу швидкість друку.

Клавіатура надійна і довговічна. Згідно з проведенням випробувань, кожна клавіша витримає натискання до 50 мільйонів разів.

PC + AБС

Прочний полікарбонат (РС-матеріал) у поєднанні з термопластичною смолою (АБС-пластик) надовго зберігає зовнішні характеристики клавіатури: колір твердий до ультрафіолетових променів, отже значення клавіш не потьмяніють і не зітруться з часом; на клавішах не залишається подряпини.

Підсвічування синтаксису для нічної роботи

Біле світло температурою 6500 К не тільки сприяє кращій концентрації під час роботи, але й чудово поєднується з робочим простором. Шестирова LED- підсвічування надає вам змогу налаштувати рівень яскравості.

Алюмінієвий корпус

Тильна сторона клавіатури YueMi Mechani Mechani Keyboard оформлена тривалою алюмінієвою алюмінієвою сплавністю, тому пристрій більш виносовинний, завдяки пісотруйній ліфовці матеріал має м'який текстур, що робить його приємним на дотик.

Чип STMicroelectronics

Клавіатура має процесор з 32-бітною архітектурою і частотою оновлення 1000Hz. Таким чином можна уникнути конфлікту, якщо одночасно натиснути 11 клавіш, а також покращити час відгуку до 1 мс.

Щільність передачі даних також має високу продуктивність і ефективність сигналу завдяки мідному серднику. Тому клавіатура YueMi Mechani Mechani Keyboard ідеально підходить для геймерів, розробників, письменників і для щоденного використання з Mi Notebook.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.