≡ Xiaomi MIIW Wireless Charging Mouse Pad (MWSP01) (коврик для миші з бездротовим зарядом) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Xiaomi MIIW Wireless Charging Mouse Pad (MWSP01) (коврик для миші з бездротовим зарядом)

Код товару: 993369
Наявність:

  • 1112 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Площина з поліуретанової шкіри, яку ми називаємо поліуретановою, створює дуже незвичний образ для такого звичного об'єкту, як килимок для миші. Вишуканий майданчик для бездротової зарядки з підтримкою технології Qi дозволяє збільшити корисну площу килимка, використовуючи його також для зарядки смартфона.

М’яка штучна шкіра не тільки приємна на дотик, але й стійка до істиранії та розкладання, саме вона задає тон усьому килимку. Основа зроблена з міцного алюмінієвого сплаву, який придає коврику конструктивну міцність і жорсткость, але завдяки вимозі зовнішніх швів відразу і не скажеш, що в килимку є щось металеве. Крім того, гумові ніжки дозволяють як завгодно рухати мишку, а килимок залишиться на своєму місці.

У килимку вбудовано додаток для бездротової зарядки з підтримкою стандарту Qi. Достатньо просто покласти на область зарядки смартфон або мишку, щоб набрати енергії для продовження роботи.

Розумна плата з підтримкою стандарту Qi вміє відрізняти пристрій від іншого. Крім того, функції керування температурою слідкують за станом зарядженого пристрою, а після повного заряду автоматичний захист припиняє роботу пристрою.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.