≡ Універсальна мобільна батарея (повербанк) Remax Hunergy 50000mAh QC 22.5W LED ліхтарик Синя (RPP-200) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Універсальна мобільна батарея (повербанк) Remax Hunergy 50000mAh QC 22.5W LED ліхтарик Синя (RPP-200)

Код товару: 1024309
Наявність:

  • 1300 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Зовнішній акумулятор Remax Hunergy з ємністю 50000mAh та наявністю ліхтарика стане незамінним помічником як у повсякденному житті, так і у подорожах. Знімайте відео, слухайте музику, серфіте в Інтернет без думок про майбутню розрядку пристрою. Велика продуктивність акумулятора, простий, зручний та стильний дизайн забезпечують швидку зарядку та зручне використання.
Корпус моделі виготовлений з полікарбонату та вогнетривкого ABS-пластику, що робить зовнішній акумулятор стійким до подряпин та тріщин. Для точного визначення рівня заряду, що залишився, передбачений невеликий екран.
Наявність розумної технології заряджання QC 22.5W + PD 18W гарантує швидку та ефективну зарядку всіх підключених пристроїв.
Відмінністю цього девайса є наявність вбудованих кабелів для зарядки з роз'ємами microUSB, Lightning і Type-C та вбудований кабель зарядки самого павербанка.
Для зручного носіння пристрою є мініатюрна ручка. Модель оснащена висувним елементом-підставкою для смартфона. Велика продуктивність акумулятора, простий, зручний та легкий дизайн забезпечують швидку зарядку та зручне використання пристрою як у повсякденному житті, так і у подорожах.
Зовнішній акумулятор Remax Hunergy – з легкістю допоможе здійснити підзарядку Вашого пристрою під час віддаленості від електромережі, де б Ви не знаходилися. Ви забудете про ситуації, коли Вам необхідно зробити терміновий дзвінок, знайти необхідну інформацію в мережі Інтернет або скористатися іншими функціями Вашого пристрою, а він повністю розряджений. Залишайтеся на зв'язку скрізь і завжди.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.