≡ Зовнішній акумулятор BOROFONE BJ18 Coolmy digital display power bank 20000mAh Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Зовнішній акумулятор BOROFONE BJ18 Coolmy digital display power bank 20000mAh Black

Код товару: 1041224
Наявність: Є в наявності

  • 586 грн


Стислі характеристики
Бренд BOROFONE
Емкость 20000mAh
Кабель в комплекте Без кабеля
Цвет black
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Power bank BOROFONE BJ18B — створений для комфортного та безпечного заряджання гаджетів, здатний зарядити більшість сучасних моделей смартфонів за мінімальний час. Виконаний у практичному, класичному дизайні із стильно реалізованими деталями, зручний у використанні.

Міцний корпус з вогнестійкого полікарбонату, надійна літій-полімерна батарея, інтелектуальна мікросхема, що контролює струм і напругу, захист від перегріву та короткого замикання гарантують тривалий термін служби павербанку та убережуть гаджет, що заряджається, від пошкоджень.

На передній панелі знаходиться LED-дисплей, а на бічній – кнопка для його активації, що допоможе легко та просто визначити рівень заряду вбудованої батареї ємністю 20000mAh.

Портативна батарея оснащена двома інтерфейсами для її заряджання та двома інтерфейсами для заряджання сторонніх пристроїв – роз'ємами Micro-USB та парою USB портів. Також є роз'єм Type-C, призначений для виконання обох цих функцій. Всі інтерфейси підтримують швидку зарядку як самого павербанка, так і пристроїв, що заряджаються від нього.

Характеристики

Бренд BOROFONE
Емкость 20000mAh
Кабель в комплекте Без кабеля
Цвет black

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.