≡ Універсальна мобільна батарея (повербанк) Baseus Adaman 2 Metal 20000mAh 30W Чорна (VOOC) (PPAD050001) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Універсальна мобільна батарея (повербанк) Baseus Adaman 2 Metal 20000mAh 30W Чорна (VOOC) (PPAD050001)

Код товару: 1024291
Наявність:

  • 1439 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Зовнішній акумулятор Baseus Adaman з ємністю 20000mAh це те, що ви завжди повинні тримати під рукою. Це особливо важливо, якщо ви використовуєте багато електронних пристроїв одночасно і хочете мати постійний доступ до енергії без ризику розрядження батареї в найнесподіваніший момент.
Корпус моделі виготовлений із міцного металевого спалава + вогнетривкого ABS пластику, що робить зовнішній акумулятор стійким до подряпин та тріщин. Мінімалістичний та приємний дизайн. Для точного визначення рівня заряду, що залишився, передбачений невеликий екран.
Ця модель підтримує чимало протоколів швидкої зарядки: Quick Charge (QC) версії 3.0 та 2.0, Power Delivery, Fast Charge (FCP) та Super Fast Charge (SCP), Adaptive Fast Charging (AFC). Він допоможе зарядити ваші гаджети набагато швидше, ніж звичайний зарядний пристрій. Так як максимальна потужність досягає 30 W, ви з легкістю можете підживити свій MacBook, наприклад до 50 відсотків всього за годину.
Також зовнішній акумулятор оснащений трьома вихідними портами: 2 порти USB і 1 порт USB Type C. Це означає, що пристрій може заряджати майже всі існуючі пристрої: телефони, плеєри, селфі-палиці, планшети, навушники і багато іншого. Запасу енергії в 20000 мАч вистачить, щоб зарядити 3-4 батареї смартфона, що сіли. Для заряджання акумулятора використовується кабель USB Type-C.
Серед іншого, захист від перезарядки, перенапруги, перевантаження, а також система NTC, яка захищає від перегріву. По суті, від пошкоджень захищено не лише ваш зовнішній акумулятор, але й будь-який інший пристрій, який ви до нього підключаєте.
У комплеті кабель Baseus Simple USB 2.0 to Type-C 3A 0.3М Чорний.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.