≡ Весы Gelius Floor Scales Zero Fat GP-BS001 Black (Bluetooth) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Весы Gelius Floor Scales Zero Fat GP-BS001 Black (Bluetooth)

Код товару: 988637
Наявність:

  • 511 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розумні підлогові ваги Gelius Zero Fat — ґаджет, за допомогою якого ви зможете спостерігати за поліпшеннями у своєму організмі, підтримувати здоровий спосіб життя й доглядати за своїм тілом.

Смарт ваги здатні вимірювати не тільки вагу, але й співвідношення м'язових, жирових і кісткових тканин. Ваги з застосунком, який встановлюється на ваш смартфон, синхронізуються та записують усі дані в історію зважувань. Отже, ви зможете стежити за своїми досягненнями та встановлювати нові цілі.

Розумні ваги Gelius Floor Scales Zero Fat дадуть змогу вам стабільно контролювати найменші зміни в організмі, підтримувати здоровий спосіб життя й піклується про своє тіло. Ці ваги мають комплекс вимірювань різних показників тіла: вага, співвідношення м'язових, жирових і кісткових тканин, а також індекс маси тіла. Під час кожного зважування на дисплей розумних ваг почергово виводяться всі дані й автоматично синхронізуються з застосунком на вашому телефоні, де ви можете створювати цілу історію своїх показників, стежити за успіхами та створювати нову мотивацію.

Системні особливості Gelius Floor Scales Zero Fat аналізують стан вашого організму під час кожного зважування: прораховує індекс маси тіла, способом співвідношення ваги до зросту, і визначають, якої вашої ваги — недостатній, нормальний або надлишковий. Також розумні ваги визначають водний баланс у вашому організмі та, відштовхуючись від показників, допоможуть встановити цілі нормалізації ваги.

Специфікація

Дисплей: всі дані зображаються під час увімкнення пристрою

Максимальна вага: до 180 кг

Точність: 1D = 100 г / 0,2 фунта

Одиниця виміру: KG / LB / ST

Тип акумулятора: вбудована батарея

Синхронізація з застосунком: OKOK International

Струм у режимі очікування: ≤10μA

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.