≡ Розумний замок Xiaomi Yeelock Smart Bluetooth U-Lock 208* 201*38 (ZNUXS01YSB) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний замок Xiaomi Yeelock Smart Bluetooth U-Lock 208* 201*38 (ZNUXS01YSB)

Код товару: 970369
Наявність:

  • 1073 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розумний замок Xiaomi Yeelock Smart Bluetooth U-Lock (ZNUXS01YSB) Це допоможе вам захистити себе від пошкоджень і втрат майна. Він витримає і не зламається навіть після великих пошкоджень. Спеціально для вашої зручності, Yeelock Smart Bluetooth U-Lock відкривається за допомогою фірмового мобільного додатку Yeelock (доступне для IOS, і Android), вам не потрібно носити і думати про ключі. У комплекті є два ключі для аварійного відкриття. 

Фіксаційні матеріали для якісного захисту
Розумний замок Xiaomi Yeelock Smart Bluetooth U-Lock Виконано тільки з якісних матеріалів. Замок із міцної нержавіючої сталі, який може витримати механічний тиск у 14 тонн. Основна частина циліндра замку повністю металева, і вона утримує дугу з обох кінців. Завдяки цьому Yeelock Smart Bluetooth U-Lock навіть не відкриється від сильних ударів або вібрації.

Продуманий дизайн
У дизайні Xiaomi Yeelock Smart Bluetooth U-Lock Враховано багато деталей. Дужка має м’яке покриття, яке запобігає подряпинам та іншим пошкодженням вашого велосипеда. Основна частина замку має м’який і приємний для дотику покриття і ергономічну форму, що дозволяє вам легко й швидко відкрити замок. Електронні компоненти системи працюють за рахунок акумулятора ємкість 1500 мАч, його вистачає на 4 роки експлуатації (задля безпеки акумулятор не переїжджає). Але навіть якщо акумулятор повністю розряджений, ви зможете відкрити замок за допомогою ключа.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.