≡ Розумний замок Xiaomi Yeelock Cabinet Lock (ZNGS01YSB) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний замок Xiaomi Yeelock Cabinet Lock (ZNGS01YSB)

Код товару: 984101
Наявність:

  • 640 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розумний мебліний замок Yeelock Cabinet Lock (ZNGS01YSB)

Телефон заміняє ключ
Ваш телефон - це ключ. Після прив' язки облікового запису Ви ніколи не будете турбуватися про втрату ключів: замок легко відкривається через Bluetooth-з'єднання. Використовуйте програму для швидкого відкриття замку на відстані до 10 метрів.

Догляд за безпекою дитини
Дитину цікаво все навколо? Непокоїться, що він може з'їсти ліки з аптечки або отримати травму гострим предметом? Цей замок ящика - чудовий спосіб захистити вашу дитину від потенційних небезпек.

Вільна зручність
Не хочете, щоб інші рилися в важливих документах та особистих речах у офісній скриньці? Використовуючи традиційні механічні замки, колеги можуть отримати доступ до вашої скриньки. Цей інтелектуальний замок є безпечним, а також безкоштовним для авторизації e-keys в APP, щоб підвищити ефективність роботи.

Ультранизична енергія
Батарейки AAA здатні на тривалу роботу завдяки наднизкому енергопостачанню і автоматичному нагадуванню за розрядену батарею. Відчиніть блокування, відтвориться стан живлення, який залишився. Ви можете автоматично відкрити батарею для того, щоб уникнути відсутності важливих документів.

Прихована встановлення
Встановлюється всередині ящика або шафи за допомогою міцної клейкою стрічкою. Замок невидимого сторонній погляд, який не викликає потреби у узгодженні відчинків, не впливає на красу, компактність і функціональність, є найбільш вдосконаленим і можна застосувати до невеличкого простору у скриньці.

Застосування будь - якого матеріалу
Пристрій може бути встановлений у скриньці, шафі з дерева, заліза, ПВХ та інших матеріалів, як удома, так і в офісі.

Мислительський дизайн
Компанія прагне продуманості в кожній невеликій деталі дизайну, спрямованих на створення ідеального продукту.

Блокування корпусу: зовнішня оболонка використовує матеріал проти ультрафіолетового випромінювання, щоб протистояти старінню і гарантувати, що зовнішній вигляд не буде псуватися протягом тривалого часу.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.