≡ Розумний кубик Рубіка Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMF01JQD) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний кубик Рубіка Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMF01JQD)

Код товару: 970492
Наявність:

  • 917 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xiaomi MiJia Smart Magic Cube (XMMF01JQD) - Це інноваційний кубик Рубіка з високотонними датчиками руху, які розпізнають кожен поворот. Дані Пристрій підтримує синхронізацію з мобільним пристроєм, щоб отримати підсказу і вивчити прийоми кращих майстрів з збирання кубика.

Ідеальний інструмент розвитку
Xiomi MiJia Smart Magic Cube (XMF01JQD) має класичну форму куба з знаком 3 на 3. Він допомагає розвивати маленькі моторики рук і сприяє поліпшенню уваги, пам’яті та логічного мислення.

Мобільна програма
Розмір одного кубика становить лише 57 мм, за допомогою нової технології інкрустації кольорів. Він оснащений 6-осієвою сенсорною системою, завдяки чому на смартфоні фіксується кожне обертання. А програма автоматично вирахує кроки збирання кубика і запропонує наступний крок. А для вдосконалення навичок та розвитку логічного мислення в програмі існує 9-рівневий міні-гра.

Додаток керування розумним домом
Неочевидна функція Цей кубик - це здатність говорити мостом для інших Bluetooth пристроїв, що надає можливість  бути не просто іграшкою, а також брати участь в автоматизації "розумного будинку".

Виготовлений з високоякісних матеріалів
Виробництво виконано з якісного АБС-пластика. Цей матеріал є нетоксичним і неточним. Елементи виробу мають магнітну структуру, яка забезпечує плавніше і м’якше керування кутами кожного блока.

До року автономної роботи
Цей пристрій працює від батарейки CR1632, якою вистачає, при щоденному використанні протягом години, приблизно на рік. Така тривалість автономної роботи від однієї батарейки дозволить на тривалий час насолодитися інтелектуальною іграшкою. А коли необхідно замінити батарейку, це не дасть проблем власникові і займе мінімум часу.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.