≡ Розумний кубик Рубіка Xiaomi GiiKER Super Cube i3 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний кубик Рубіка Xiaomi GiiKER Super Cube i3

Код товару: 984105
Наявність:

  • 1205 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xiaomi Giiker Super Cube i3 - Удосконалена модель, кожному знайомого з дитинства кубик Рубіка. Сьогодні ця захоплива і розвиваюча іграшка популярна, адже конструктори компанії GiiKER вдалося зробити легендарну головоломку розумною і стильною. 

Легенда XXI століття
У хрестовині є набір датчиків, які реєструють обертання граней. Крім того, іграшка має шість осілим гіроскопом, що дозволяє відстежити положення сторін у реальному часі. До класичного кубика Рубіка додали ще й Bluetooth-модуль, необхідний для синхронізації з смартфоном.

Мобільна програма
Програма, розроблена для головоломки, працює на смартфонах з платформами Android і iOS. Для Android має бути версія не нижче 4.4, а для iOS - 8. Після встановлення програми на смартфон і його синхронізації з Xiaomi Giiiiiiiker Sube i3 всі ваші маніпуляції, що відбуваються з кубом, будуть відслідковуватися. Якщо у вас виникнуть проблеми зі збиранням, бездіяльність протягом п'яти секунд буде оцінено, як вам потрібна допомога і програма автоматично стане вам допомагати.

Конструктивні особливості
Модернізація відомої головоломки полягає в тому, щоб одночасно застосовувати магніти і пружини. Вони разом полегшили поворот і фіксацію частин, на яких встановлено спеціальні датчики, що працюють за принципом магнітної індукції. Всі дії відстежуються вбудованим сенсором. Завдяки акумулятору на 2000 рік ви можете грати улюбленим гаджетом до 30 годин, а в режимі очікування заряду вистачає на 3 місяці. Не можна відзначити ще один плюс Super Cube i3 його легкий вага (103 р) і компактні габарити (56.3x56.3x56.3x56.3 мм). Завдяки таким даним контактам користувач не відчуває жодного дискомфорту.

Функціональні можливості даної моделі

  • Програма навчання. За допомогою цієї програми користувач навчиться збирати кубик за 30 кроків.
  • Автоматичні підказки. Завдяки даній  Ви ніколи не станете в глухий кут.
  • Мини-грар. В асортименті є три міні-граші, кожна з яких, допомагає вашій дитині розвивати як дрібну моторику, так і тренує пам'ять вашої дитини.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.