≡ Розумний дверний замок Aqara Smart Door Lock N100 (ZNMS16LM) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний дверний замок Aqara Smart Door Lock N100 (ZNMS16LM)

Код товару: 1027464
Наявність:
Артикул: ZNMS16LM

  • 8284 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Інтелектуальний замок Aqara N100 – це бездоганний стиль та максимальна безпека вашого будинку. Глибокий чорний колір, ударостійкий метал, простота використання поєднуються з найсучаснішими технологіями майбутнього. Розумний замок Aqara N100 має 7 різних способів розблокування.

Сканер
Об'ємний сканер швидко та ефективно розпізнає відбиток пальця. Достатньо взятися за ручку і можна відкрити двері одним рухом. Спеціальний алгоритм знижує вплив мікроушкоджень шкіри на якість розпізнавання та захищає від фальшивих двовимірних відбитків. Подібний алгоритм розроблений шведською компанією Precise Biometrics та використовується у фінансових організаціях з високими вимогами до безпеки.

Код
При необхідності двері можна відчинити за допомогою цифрового пароля. Дверний замок підтримує 3 варіанти відкриття: постійний, одноразовий та код тимчасової дії. Одноразовий код перестає діяти відразу після відкриття і може бути налаштований віддалено. При необхідності можна налаштувати пароль, який працюватиме лише у певний проміжок часу, наприклад, для приходу няні.

Декілька способів розблокування
Ви можете комбінувати та використовувати зручний спосіб розблокування для кожного члена сім'ї. Для користувачів з чітким відбитком пальця рекомендується швидке відкриття за відбитком, дітям та людям похилого віку зручніше користуватися відкриттям за NFC або паролем, гості можуть скористатися одноразовим паролем.

У Xiaomi Aqara N100 реалізовано повний контроль за станом замка. Вбудовані датчики за положенням ригелів визначають дії користувача. При необхідності на мобільний телефон надходить повідомлення, якщо двері залишилися прочинені. Також у замок вбудовано функцію дзвінка, тому вам не потрібно робити його окремо. Гучність звуку ви можете налаштувати через програму. У ньому ж ви зможете отримувати повідомлення про дзвінок у двері, навіть якщо вас немає вдома.

Дверний замок можна інтегрувати в систему розумного будинку через програми MiHome та HomeKit. Наприклад, при поверненні додому, включатиметься світло, кондиціонер, зволожувач повітря. У телефоні можна налаштувати віддалений доступ, додати або видалити відбитки пальців та паролі, отримати нагадування про низький заряд батареї.

 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.