≡ Розумний дверний замок Aqara Smart Door Lock D100 (ZNMS20LM) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний дверний замок Aqara Smart Door Lock D100 (ZNMS20LM)

Код товару: 1027463
Наявність:
Артикул: ZNMS20LM

  • 13806 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розумний дверний замок Xiaomi Aqara Smart Door Lock D100 (ZNMS20LM) з технологією Push-Pull та сімома способами відкривання, у тому числі Apple HomeKit
У листопаді 2020 року підрозділ компанії Xiaomi компанія Aqara представила нову модель розумного електронного замку, тепер уже з технологією Push-Pull - Xiaomi Aqara Smart Door Lock D100. Як і попередні моделі, новий замок може бути інтегрований як до системи розумного будинку MiHome від Xiaomi, так і до системи Apple HomeKit.

У замку використовуються прості чорні панелі IML, звичних рухомих ручок немає, замок відкривається за допомогою відбитка пальця, або іншим способом, і автоматично закривається.

Замок Aqara D100 оснащений новим біометричним датчиком відбитків пальців Precise Biometrics, що дозволяє досягти точності розпізнавання відбитків пальців 98.6%. Алгоритм розпізнавання має рівень банківського захисту.

Може розблокуватися лише за 1 секунду. Таким чином, зараз це найшвидший у світі електронний замок. Як правило, час відкриття електронних замків із поворотною ручкою складає 4 сек., а електромоторних замків – 3 сек.

Підтримує системи розумного будинку Apple HomeKit і Xiaomi Mijia, тому він може бути інтегрований в ці системи та брати участь у різних сценаріях. Замок оснащений чіпами Apple MFI та Xiaomi MJSC, тому вся комунікаційна інформація на замку зашифрована, що ще більше підвищує безпеку.

Ключові особливості:
Для лівого та правого розташування у дверях.
Методи відкриття: відбиток пальця, цифровий пароль, тимчасовий цифровий пароль, Bluetooth, механічний ключ, мітки NFC.
Метод шифрування: до 50 цифрових паролів.
Біометричний датчик: до 50 відбитків пальців.
NFC - до 25 пристроїв.
Довжина пароля: від 6 до 10 цифр.
Протокол взаємодії: Bluetooth 5.0
Автоматичне повідомлення: при некоректному відбитку пальця або введенні некоректного пароля (при трьох спробах блокується замок на 5 хвилин), при розряді батарей живлення, при спробі злому циліндра замка.
Сигнал тривоги: при спробі злому, при малій напрузі живлення.
Додаток: Mi Home, Apple HomeKit

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.