≡ Розумна іграшка для кішок Xiaomi Petoneer Smart Dot (PTY0010) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумна іграшка для кішок Xiaomi Petoneer Smart Dot (PTY0010)

Код товару: 970507
Наявність:

  • 1373 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

На сьогодні одомашневі кішки звикли жити в теплі та затишку, не піклуючись про власне просочення. Але природні інстинкти мисливця в наших улюблених вихованців залишилися. Це пояснює їх любов до активних ігор зі стрічками або тривале ковзання іграшки через кут. Щоб ваш улюбленець не нудьгував під час вашої відсутності, компанія Xiaomi розробила унікальну іграшку — Petoneer Smart Dot (PTY0010)

Виріб працює за принципом лазерної указки, але з одним істотним винятком. Розумна іграшка може взаємодіяти з вашим вихованцем без вашої участі. Для цього необхідно встановити мобільний застосунок і вибрати час, у який б ви хотіли провести гру. Дизайн девайса заслуговує на окрему увагу. Оригінальна форма корпусу в поєднанні з великим котячим оком матиме стильний вигляд як декоративний елемент вашого інтер'єру.

Траєкторія руху  
Лазерний випромінювач, інтегрований у корпус виробу, активно привертає увагу тварини. Попередньо встановлені датчики реагують на переміщення вашого вихованця під час гри та хаотично переміщують крапку то зліва-направо, то знизу-вгору. Непередбачуваність траєкторії дає змогу вихованцеві повністю захопитися і здоволь насолодитися процесом полювання.

Таймер
У мобільному застосунку користувач може скласти власний розклад ігор. Отже, пристрій самостійно запускатиме програму та розважатиме вашого вихованця в години вашої відсутності. У мобільному застосунку також є опція налаштування висоти. Усього є три режими, це дає змогу адаптувати іграшку як для юних, так і для більш кваліфікованих представників котячих.

Ручний режим
У девайса від Petoneer передбачений ручний режим. Під час його увімкнення ви самостійно керуєте лазером через мобільний застосунок. Мобільний застосунок безплатний, під'єднання девайса до смартфона відбувається через бездротове з'єднання Bluetooth Smart. Пристрій працює дистанційно через USB-адаптер (не входить до комплекту).

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.