≡ Тример Remington MB6850 Vacuum купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Тример Remington MB6850 Vacuum

Код товару: 1095390
Наявність:

  • 2609 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Підтримуйте свою бороду, щетину і бакенбарди в бездоганній формі з допомогою тримера Remington Vacuum Beard & Stubble, практичним та інноваційним інструментом для стайлінгу, розроблений спеціально для вашої бороди.

Детальне лезо дозволить вам з ідеальною точністю оконтурити або підстригти вашу бороду, а також підрівняти бакенбарди.

Завдяки вакуумній камері більше не буде забитої раковини - в камеру потрапляє до 95% волосся*. Потужна інтегрована вакуумна технологія захоплює небажане волосся, щоб забезпечити менше безладу, а також зменшує ймовірність потрапляння щетини в тример.

Міцні леза з титановим покриттям забезпечують не тільки точний стайлінг, а й довговічність і продуктивність вашого тримера.

Регульовані гребні з блокуванням допоможуть вам підстригти бороду з точністю до міліметра. Серед великого розмаїття налаштувань довжини (2-18 мм) ви можете обрати потрібну саме вам.

Зарядка всього за дві години завдяки літієвому акумулятору, тример буде працювати в бездротовому режимі протягом 60 хвилин, що означає, що він ідеально підходить для ситуацій, коли зовсім немає часу.

Зручний чохол, розроблений для перевезення і зберігання приладу в безпеці. У комплект входить щіточка для очищення, щоб підтримувати леза і тример в чистоті.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.