≡ Тримач для мобільного Usams US-CD170 Magnetic Car Wireless Charging Phone Holder (Air Vent) 15W (With Magnetic Ring) Transparent купити ⬇️ Київ, Харків, Житом

Тримач для мобільного Usams US-CD170 Magnetic Car Wireless Charging Phone Holder (Air Vent) 15W (With Magnetic Ring) Transparent

Код товару: 1086740
Наявність: Є в наявності

  • 529 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Автомобільний утримувач Usams US-CD164 забезпечує надійну фіксацію вашого смартфона, а також дозволяє зарядити пристрої сумісні з технологією QI. Зарядка відбувається зі швидкістю 15 Вт, що дозволяє відновити енергію гаджета за мінімальний час.

Він встановлюється у вентиляційну решітку автомобіля. Кріплення тримача в дефлекторі здійснюється за допомогою силіконової ніжки-прищіпки. Кріплення самого телефону засноване на дії магнітів MagSafe. Вони міцно тримають смартфон навіть під час їзди вибоїстими дорогами.

Компактний та надійний утримувач для смартфонів Usams US-CD164 Magnetic Car Wireless Charger має преміальний дизайн. Тримач виготовлений з високоякісних матеріалів, що гарантує йому довговічність і зносостійкість.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.