≡ Тривимірні розумні шахи Giiiiker Smart Four (JKSZQ001) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Тривимірні розумні шахи Giiiiker Smart Four (JKSZQ001)

Код товару: 970482
Наявність:

  • 3042 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Тривимірні розумні шахи Xiaomi Giiiker Smart Four (JKSZQ001) - Цікава і захоплива гра для всієї сім'ї. Вона дозволяє Розваги Відводити час разом, а також розвивати стратегічні здібності, концентрацію та мислення.

Легкі правила — складна стратегія
Правила гри дуже прості, в них можуть гратися як діти, так і дорослі. Ігрове поле поділено на 25 квадратів, на які гравці по черзі встановлюють кубики різних кольорів. Метою є зібрати лінію з 4 кубів. Головна особливість гри полягає в тому, що лінія може знаходитись у будь-якому напрямку, як у площині, так і в тривимірному просторі. Гра чудово розвиває уяву і просторове мислення. За уявною простотою стоїть не тільки просте завдання, але й спостереження за грою противника.

Підказки
Завдяки вбудованому смарт-чипу дошки може підсвічувати гравцям кроки за допомогою підсвічування. Вона записує кожен крок гравців і повідомляє про помилки в режимі реального часу. На панелі підказки буде показано поточний хід і ви зможете підрахувати стратегію гри. А якщо ви не маєте суперника, то можете гратися з роботом і вдосконалювати свої навики.

З' єднання з смартфоном
Пристрій можна підключити до програми через Bluetooth 4.0 і грати проти друзів або гравців з усього світу. За бажання світлові підказки можна вимкнути і обрати потрібний рівень складності. Режим нескінченного рівня перевіряє вашу спостережливість, здатність до логічного мислення і розгадування головоломок.

Увага до дрібниць
Завдяки магніту елементи надійно фіксуються на дошці і не зісковзнуть у важливий момент гри. Заряджається пристрій через кабель Type-C, що йде в комплекті.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.