≡ Стілус Baseus Smooth Writing Wireless Charging Stylus (Active+Wireless Version) (SXBC020102| купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Стілус Baseus Smooth Writing Wireless Charging Stylus (Active+Wireless Version) (SXBC020102|

Код товару: 1090619
Наявність: Є в наявності

  • 1510 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Активний стілус Baseus Smooth Writing Wireless Charging Stylus (Active + Wireless Version) забезпечує неперевершену точність і чутливість для плавного використання різних пристроїв. Дана модель має низку нововведень, покликаних допомогти Вам отримати максимум комфорту та продуктивності під час роботи з сенсорним екраном. Ультратонкий наконечник стилуса змінний.
Якасна робота
Девайс забезпечує високоточне натискання, дозволяючи з легкістю писати, малювати, робити нотатки та здійснювати низку інших дій. Він не залишає жодних подряпин та слідів на екрані. Товщина лінії залежить від сили натискання: чим більший тиск, тим товщі лінії. З Baseus Smooth Writing використання будь-яких пристроїв приносить одне задоволення. Крім цього, можлива зарядка через сумісні бездротові зарядні пристрої.
Максимальний час роботи стілус становить до 10 годин, а в режимі очікування заряд тримається до цілих 12 місяців.
Функція Palm Rejection_x000 даної функції екран буде реагувати лише на дотик стилуса. Ви можете розміщувати руки на екрані для більшої зручності при письмі або малюванні. Скріншот можна зробити простим проведенням стілус по екрану. Відсоток заряду девайса завжди відображається на екрані пристрою, що використовується. Довжина стілусу підходить більшості користувачів. Є індикатор акумулятора. це відмінний додаток до ваших мобільних пристроїв, який робить взаємодію з сенсорним екраном більш приємним та продуктивним.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.